Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Koszmar po zamieszkaniu razem!

Polecane posty

Gość gość
No i masz odpowiedź, czemu nikt z nim nie wytrzymał. Niestety :/

Gość gość
no ja się nie dziwię,że się rozpadły

Gość gość
tak doraźnie - idź do apteki i kup stopery do uszu. kosztują grosze. a na przyszłość - przemyśl to.

Gość gość
no i jeszcze gaze zeby sobie kompresy na oczy zrobic zeby cie swiatlo nie razilo, najlepiej na gumce bo spadna jak zasniesz :D

Gość gość
niech ona w ogóle śpi w łazience bo ten kretyn nie umie uszanować tego, że nie każdy ma zaburzenia takie jak on :/

Gość gość
zawsze się znajdzie jakaś spolegliwa ,która doradzi stopery, sama się pozatykaj niech cie później taki d**ek pochwali

Gość gość
Czy on jest jedynakiem?

Gość gość
Nie, ma rodzeństwo, pochodzi z wielodzietnej rodziny.

Gość gość
to sa uroki wspolnoty:Djesli pracujesz,to masz prawo oczekiwac ciszy i spokoju w jednym pokoju.Masakra z kawalerka.Ja dziekuje ze mam 3pokoje i kiedy moj chrapie dostaje poduszke do reki i wypad do 2sypialni:D

Gość gość
posłuchaj mnie kobieto wyczerpana, każdy ma ustawowe prawo do wypoczynku i niezakłóconego snu, nawet w blokach po 22 nie możesz szaleć bo ludzie chcą spać, a ty z własnej woli rozważasz pozostanie z tym pomyleńcem pod jednym dachem? a weź go wykop do mamusi, jedna mądra to była żona, która sobie teraz smacznie śpi, zawsze wiedziałam,że rozwodnicy są felerni

Gość gość
Podejrzewam, ze Ty sprowadzilas się do niego, i masz się we wsxystkim dostosowac. Dobrze radzą kafeterianie, bys rozwazyla osobne mieszkanie. Twój facet zachowuje się tak, jakby Ciebie nie bylo. Nie nadaje się do związku, jest skonczonym egoistą. Akura jest problem snu, glosnego wstawania, krzątania... Mieszkalam z męzem 5 lat w kawalerce, i mozna się dopasowac. Tylko trzeba uzyc rozumu- nie czyn drugiemu, co Tobie niemile. Proste odwrócenie ról, na chwilę. Dla Twojego faceta to za duzy trud umyslowy? Skoro tak, to trafilas na buraka i chama. Czarno to widzę.

ależ owszem, brak szacunku i empatii w stosunku do osoby którą się niby-kocha jest powodem do rozstania jak widzisz waszą przyszłość? on wybyczony przed tv i kompem a ty półprzytomna z ciągłego niewyspania?