Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zona oglada sie za innymi

Polecane posty

Gość gość

Moja zona caly czas oglada sie za innymi facetami nawet, gdy idziemy razem za reke. Czuje sie okropnie nie wiem co robic :/ sam mam 30lat i jestem przystojny.

Gość gość
To dobrze, bo przeważnie faceci oglądaja się za innymi.

Gość gość
jakbys byl brzydalem to by sie nie ogladala za innymi, bo wyglad by nie mial dla niej znaczenia tylko charakter, ktorego na ulicy nie widac.a jak wybrala przystojniaka, to kontempluje chetnie meska urode poza zwiazkiem.koneserka sztuki

Gość gość
A w jaki sposób się rozgląda? Sama lubię patrzeć na ładnych ludzi, tak facetów, jak i kobiety, uroda jest niezasłużona, ale jakże przyjemna do podziwiania:) Jestem szczęśliwą mężatką, nie mam zamiaru zdradzać męża. Ba, chyba bardziej lubię urodę kobiet, niż mężczyzn, chociaż jestem hetero. Może dlatego że nie wywołuje to niepotrzebnych zgrzytów i napięć.

Gość gość
Zerznij zonke tak, aby nie miała siły przewracac slepiami ;)

Gość gość
gość dziś a ja na odwrot, ale bez podtekstow, moze dlatego ze pieknym kobietom zazdroszcze az do bolu, a przystojnym facetom nie.i tak wszyscy mowia ze mam meska urode, a wolalabym byc bardziej kobieca

Gość gość
Mi się w ogóle mężczyźni podobają... w wieku 30+. Młodsi to takie szczypiory. Moje koleżanki mają podobnie. Zatem kiedy mężczyznom obiekty westchnień się jakoś mniej lub więcej starzeją, tracą figurę itd., kobietom okazy do podziwiania mężnieją. I jest dopiero na czym oko zawiesić. Oczywiście można i wieku 20 lat oglądać sobie 30latków, jednak młodzi ludzi najczęściej przebywają w grupie rówieśników. A te 30 siedzą w pracy, a nie na wykładach.