Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rozpalony romantyk

Chce się zakochać jak szalony !!!!

Polecane posty

Gość rozpalony romantyk

czy to obecnie wogóle możliwe??? Jak trafić na dziewczyne dla której strace głowe? O której będe ciągle myślał? Której dotyk będzie dla mnie jak narkotyk? Której pocałunek będzie jak elektryczność? Która swoim wzrokiem i uśmiechem rozpali moje serce? Gdzie ona jest, jak ją znaleźć? Gdzie ją szukać? Jak ją spotkać?

Gość gość
Życ w czystosci Oraz Modlic sie o dobra zone Oraz Czesciej bywac wsrod ludzi niz w necie

Gość gość
ile masz lat? wierzyłam w taka milosc jako nastolatka, taka super romantyczna milosc a la Titanic :D po paru turbulencjach watpie czy takie uczucie jest możliwe, tzn sa porywy serca, ale nie tak intensywne. teraz to wygląda mniej więcej tak(mowie o sobie) ktoś mnie zauroczyl, serducho bije, ale najpierw kurna się poznajmy i dogadajmy!!! chyba nie popelnie już takie bledu, żeby wiazc się z kims, znając go 1-2 miesiące.... wydaje mi się jednak, ze uczucie o jakim piszesz jest możliwe, może dla innych ludzi. Jak dla mnie taka namietnosc może dziac się za drzwiami sypialni, a w normalnym zyciu mamy się dogadywac.

Gość gość
bo Ty romantyczka nie jesteś szalona,:-) tacy dogadują się bez słów nawet telepatycznie :-) albo w snach gdy rozdzieleni,już odpowiadam-musisz ją ściągnąć do siebie siłą myśli,no i nie pakowac się w letnie związki bo wtedy gorzej się widzi

Gość gość
to niemozliwe,cos takiego jak milosc juz nieistnieje albo bardzo zadko sie trafia komuś. Teraz jest interes ,jak masz kasze to sie zakochasz jak niemasz to trzepiesz do konca swoich dni:-D :-P

Gość Gajwer xD z anal club
To idź do burdelu i weź se ldziplszke z mokrymi majtami za 50zl

Gość gość
To proste. Poznajesz jakąś w miarę pasującą laskę o jak najbardziej podobnych poglądach. Ustalacie priorytety. A potem wkładacie mnóstwo pracy, całe lata pracy w to, żeby - być jak najlepszą wersją siebie - dbać o potrzeby partnera i spełniać jego oczekiwania - być dla siebie inspiracją.

Gość rozpalony romantyk
tylko gdzie taką znaleźć?

Gość gość
Najlepiej chyba w internecie. Zacznij od czegoś w rodzaju http://szybkiczat.pl . Czasem warto dać szansę zwykłemu przypadkowi ;)