Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pytanie do dziewczyn z nadmiernym owlosieniem ciala

Polecane posty

Gość gość

czy usuwacie również wloski w nosie?

Gość gość
czy usuwacie wloski za pomocą wosku?

Gość LolaLala
Jeżeli przeszkadza ci nadmierne owłosienie powinnaś zdecydować się na trwałą depilację. Teraz już kupisz depilatory światłem, które pozwalają ci się pozbyć owłosienia na kilka tygodni. Ja jednak zdecydowanie polecam depilację laserową. Wystarczy kilka wizyt i po zbędnym owłosieniu ani śladu. To oczywiście nie najtańsza zabawa jednak najskuteczniejsza no i w dzisiejszych czasach już bardzo bezpieczna. Można trafić na fajne promocje. Ja na przykład na początku stycznia wykupiłam pakiet depilacji na jedną część ciała za niecałe dwieście złotych w Klinice Anna Pikura we Wrocławiu. W pakiecie było aż 5 zabiegów - więc jeżeli dobrze poszukać możesz trafić na świetne zniżki - ale pamiętaj, żeby najpierw sprawdzić opinie o salonie :)

Gość gość
Według mnie jedyna sensowna i skuteczna metoda usuwania owłosienia to depilacja laserowa. Próbowałam wszystkiego, aż w końcu zdecydowałam się na to i żałuję, że tak późno. Efekty są świetne i to już po pierwszym zabiegu jest mega różnica. Tylko wybierz jakiś sprawdzony gabinet, bo mojej koleżance z pracy kosmetyczka poparzyła nogi. Może tu znajdziesz jakiś gabinet z twojej okolicy - http://luxusportal.pl/pl/kosmetyka-i-uroda/prezentacje.

Gość sskajdhai
Skorzystaj z wyszukiwarki www.estibook.pl. Jest możliwość znalezienia dla siebie odpowiedniego salonu.

Gość Eyekj
powiem szczerze ,ze nigdy nie miałam takich problemów , Nie miałam nigdy i nie mam aż tak nadmiernego owłosienia , czyli włoski w nosie , albo jakiś wąsik itd . Jak juz to owszem była na zabiegu depilacji laserowej , ale on dotyczył innych partii ciała , takie jak nogi , pachwiny .Nie wiem skąd jesteś ale jesli z warszawy , to moze przedzwoń sobie , albo po prostu się przejdż do Kliniki Miracki ? Tam jest bardzo dobry personel ,i bardzo dobry lekarz pan dr Krzysztof Miracki .