Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wysłalam facetowi zdjęcie w bikini i sie skompromitowałam

Polecane posty

Gość gość

Jestem wolna, on wolny Flirt Wyslanie fotek, ale bez twarzy..troche w bikini, troche bardziej pikantne.. On bardzo je chciał zobaczyc, miec moje zdjęcia, ...prosił o nie. Wysłalam. Napisał tylko,ze mam wspaniałą figurę i nietrzeba cie ogladać nago,zeby to wiedziec. Nie wiem o jego typie kobiety nic. Tylko to,ze lubi skromne i mało umalowane. Widuje go czasami, pozostał na etapie flirtu w sensie"no super wyglądasz, mm pycha" takie tam wygłupy.. I nic wiecej. W tym momencie jako kobieta chyba zostalam odrzucona..

Gość gość
Chyba jalo latwa szm...a

Gość gość
a co ci miał napisać?

Gość gość
No I wyslalas mu te fotki I co ?Olal Cie?

Gość gość
Ty tak serio? Dziwisz się, że on zakończył to na etapie flirtu? Wysyłasz takie fotki pierwszemu lepszemu i na co liczysz? na związek z nim? Hahahahahahaha

Gość gość
Jesteś zwykłą szmatą, która myśli ci/pą

Gość gość
Czemu łatwa? Dalej flirtuje czasem ale nic wiecej. Obawiam sie,ze nie spodobalam mu sie tak bardzo i stad ta kompromitacja. On mowil,ze mu sie podobam ale na flircie sie skonczy. NO siara...

Gość gość
Nie jestem żadną szmatą:( To mialobyć cos przelotnego..nic wiecej. Zadna milosc. Nie masz prawia mnie oceniac.

Gość gość
zapomnij o nim

Gość gość
ale pytam serio napisał że masz fajną figurę. Co miał jeszcze pisać?

Gość gość
Liczylam na jakies komenty w stylu "e tam pewnie sam nago wygląda zle.." i zrezygnowal. Ale chyba brutalna prawda taka,ze gdybym go powaliła na kolana ladnym ciałem to by jakos inaczej to zakonczył..;(

Gość gość
trzeba mu było później napisać żeby on się zaprezentował. Serio za dużo o tym myślisz. Jeśli zależy ci na znajomości jako takiej to napisz do niego. Nie wyssałaś mu gołej cipki żeby się wstydzić

Gość gośćjmtgad
ja bym nie wysłała komuś kogo nie jestem pewna ale zdjęcie w bikini bez twarzy to chyba nic strasznego,przeginacie z tym wyzywaniem jej od szmat

Gość gość
Z poczatku nic nie chcial odpisac. wyslalam mu z poczatku tylko takie w obcislym dresie, z odkrytym brzuchem, podreslające wypiety tylek To sie obraził, bo miały byc lepsze... Ale jak dostał to podziekowal i unikał mnie. Musialam go 2 razy pytac, co jest nie tak. Jakby sie wycofywał. Chodzi mi o to jak sie zachowal jak je dostał. Inaczej. Byl oschły, czasami niemiły. Potem znowu był fajny ale tylko jak "nie chciałam nic wiecej"

Gość gość
wIEDZIAl,ze mi sie podoba...chyba ze wzajemnoscią Napisał,ze jak wysle jakies seksowniejsze to mnie wycałuje.... Nie wiem czy to manipulacja...czułam sie pożądana... Jak wysłalam troche odważniejsze... chociaz z wahaniem,ze nie chciałam , to stwierdził,ze "ja to już zakonczylem" Potem była obraza, byl niemiły, potem po urlopie, znowu zaczał sie flirt. Chciałam od was sie dowiedzieć (intuicja kobieca) czy wiecej sie z nim nie zadawac, ale tylko dlatego,ze wcale mu sie nie spodobalam, tylko zażartował ze mnie:(

Gość gość
Zwykła kur/wa myśląca ci/pą z ciebie

Gość gość
ten co pisze ze k***a to jest p**********y d**ek z małym fiutkiem hahahha

Gość gość
Zwykła kur/wa z rozje/baną ci/pą napisała to powyżej

Gość gość
Przeciez dziewczyna wyraznie napisala,ze to zwykla namietna znajomosc. Kafeteria....to jakas masakra. Ucieli sobie moze cos jak romansik, Nie wiemy czy jednak jak zobaczyl cie nago ...to zrezygnowal. Faceci nie potraifą powiedziec kobiecie wprost ,ze mu sie nie podoba Nie potraie ci pomoc

Gość gość
Stawiam na to, ze od poczatku nie traktowal cie powaznie, pewnie na tych fotkach tylko mu zalezalo. Masz nauczke na przyszlosc, facet ktoremu zalezy na dziewczynie nie bedzie na poczatku prosil o polnagie fotki.

Gość gość
Nie wierze, ze facet, ktoremu kobieta sie podoba, zrezygnowalby z niej po zobaczeniu nagich fotek. Zreszta w twoim opisie jego zachowania widac jasno manipulacje. Dalas sie wykorzystac.

Gość gość
a czego chciałaś od niego ? Że Cię zaprosi na kawę jak mu pokarzesz swoje walory ? flirt to flirt, nic więcej.

Gość gość
I dlatego jak go mijam...czuje ten wstyd...juz czasu nie cofne, zdjęcia ma. Ale to uczucie,ze mu sie nie spodobalam.... Jest fatalne dla kobiety. On stawia na flirt, w ubraniu bywa,ze stanie baardzo blisko mnie...ale nic wiecej.

Gość gość
facet pewnie kolekcjonuje fotki :) Może wymienia się z kolegami, zakładają się kto zdobędzie lepsze. Ty się dałaś wciągnąć w manipulację, powiedz pomyśl czym on właściwie sobie zasłużył na to żebyś mu wysłała takie fotki?:)

Gość gość
Sama nie wiem co moglobyc dalej. Ale na pewno nie chciałam jego obojetnosci...bycia niemilym, buziaka nie dostalam ....:( Po pewnym czasie znowu zaczał flirtował, rzucac aluzje juz bardziej takie "hmmm striptiz mi zrobisz"? takie tam zarty Nie wiem dziś czy jego zdania sa prawidziwe i go pociagam czy jaja sobie robi.

Gość gość
no troche mi pomógł

Gość gość
to niemolg cie zerżnac tylko nagie fotki chcial?