Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

szkoda mi strasznie tego debila co sie tak kobiet boi

Polecane posty

Gość gość

biedny chlopak musial jakas straszna traume przezyc z matka albo z opiekunem plci zenskiej (moze wychowal sie w bidulu ) biedaczek tak strasznie boi sie kobiet ze siedzi dzien i noc na forum i pisze ta swoj*****ialuki ale te wszystkie wyzwiska, slowna agresja to przejaw strasznego strachu przed kobietami szkoda ze nikt sie nim nie zajmuje , traumy mozna leczyc a tak sie biedak marnuje na kobiecym forum , widac jak sie spala , meczy sie no szkoda mi go ,szkoda

Gość gość
A mi nie jest szkoda. Każdy jest dorosły, w pewnym momencie stajemy się świadomi własnych działań i przezycia z dziecinstwa nie usprawiedliwiają nienawiści i agresji wobec całego świata. Nad wszyskim da się pracować, ale trzeba chcieć Bo tym tokiem idąc połowa z nas mogłaby być taki podlcem, bo wbrew pozorom w wielu rodzinach nie było za halo. W jednych bardziej, w innych mniej, ale jednak. Mi szkoda ludzi, którzy są zwyczajnie dobrzy a dostaję nonstop w dupę

Gość gość
Mi również go nie szkoda, bo nakręca się w nienawiści i w końcu jeszcze skrzywdzi jakąś kobietę.

Gość gość
A o kim mowa?

Gość gość
czlowiek psychicznie chory nie jest swiadomy dlatego mi go szkoda bo jest psychiczny a nikt mu nie pomaga , powinien byc w zakladzie zmknietym na lekach i terapii , moze mial by szanse kiedys normalnie zyc a tak dostaje coraz wiekszego swira a co sie stanie jak wyjdzie z neta i np zabije jakas kobiete?

Gość gość
Nie, on jest w pełni władz psychicznych, to nie jest jakiś schizofrenik, tylko osoba zapiekła z nienawiści i frustracji. Gdyby nie był świadom swojego postępowania, to byłby niewinny, ale ten przypadek raczej do nich nie należy.

Gość gość
"czlowiek psychicznie chory nie jest swiadomy " Skąd wiesz, ze jest psychicznie chory? Diagnozujesz przez neta? a dwa, część nawet powaznie psychicznie chorych nieraz ma tego świadomość. A co będzie jak zabije? A co było jak ten bibliotekarz zabił? A co się dzieje jak każdego dnia jakaś kobieta jest gwałcona? a co się dzieje jak co chwilę jakiś dzieciak umiera na wojnie albo z głodu? no wlaśnie. Świat to nie jest wesołe miejsce

Gość gość
gość dziś ZDYCHAJ

Gość gość
bo jestescie sukami z***banymi pustakami a wstręt mam nie od dziecka ale od wieku nastoletniego kiedy mnie j****y k***y kobiece traktowały jak śmiecia a mimo ze bylem normalny, sympatyczny a teraz odwrocily sie role zmienilem sie na chama i mam wstret do kazdej uciekam przed kazda nawet przed tymi z ktorymi mialem kiedys kontakt normalny.

Gość gość
Szkoda że nie uciekasz też jak najdalej od kobiecych forów, najwyraźniej pragniesz z całych sił kontaktu z kobietami i tylko w ten sposób masz jakąś jego namiastkę :D

Gość gość
opowiedz nam o tym jak cie j***ly :) :)

Gość gość
Haha racja! :D

Gość gość
a mam w d***e opinie o mnie ze sie patrza na debila jak uciekam przed każa i uważam że reakcja jest odpowiednia. To nie kobiece forum tylko ogólnodostępne bez rejestracji

Gość gość
Ha, masz autorko swojego nieświadomego biedaczka :D Ratuj go :D

Gość gość
"Internetowy magazyn zawierający felietony i informacje związane z życiem współczesnej kobiety. Wiele informacji poradnikowych oraz forum dyskusyjne " Nie, no wcale nie kobiece forum i portal. Tylko dla WSPÓŁCZEŚNIE KOBIECE :D

Gość gość
I bardzo dobrze, że uciekasz od nich, powinieneś mieć zakaz zbliżania się do wszystkich kobiet

Gość gość
nie wiem po c***a wy istnieje pustaki z***bane !!! chodze wieczorem po sklepach robic zakupy zeby nie widziec kobiet a jak jest lato to jest najgorszy okres w zyciu bo najwiecej kobiet k***w sie pokazuje i to nawet do polnocy dlatego nie wychodze nawet calymi tygodniami z domu a tak to trwa juz od 10 lat jedynie zakupy, praca

Gość gość
zniszczony zbesztany przez płeć żęńską dlatego mam odruchy wymiotne na tą płeć

Gość gość
W jaki sposób niby zniszczony i zbesztany? Pewnie większość z tego wyolbrzymiła twoja chora wyobraźnia, KAŻDY ma większe lub mniejsze porażki w relacjach damsko-męskich a jakoś wszyscy nie zachowują sie tak jak ty.

Gość gość
najgorsze to bylo szukanie pracy bo nie chcialem wogole podjac z powodu kobiet i spotykania ich na ulicy dlatego szukajac pracy skupialem sie czy jest jakas zatrudniona w firmie a jak byla uciekalem.

Gość gość
gość dziś no tak zniszczony bezszczelnie przez tą płeć dlatego postanowilem s*******ac jak najdalej od kobiet

Gość gość
gość dziś nie wyolbrzymiam jestem zniszczony skrzywdzony przez tą płeć a moja nienawiść jest odpowiednia bo inaczej sie nie da.

Gość gość
a wstret mam od 10 lat to płci żeńskiej

Gość gość
to nie wstret tylko ostra psychoza debil z domu nie wychodzi , po nocach zakupy robi , pracy nie moze podjac ze wsgledu na swoja schize to to juz zwyklym wstretem nazwac nie mozna zarazem osobnik tak bardzo przestraszony ze jedyne co to daje przez neta na babskim form na kobiety bo nie bylby w stanie stanac oko w oko z kobieta i powiedziec np ze jest gownem psychol i tchorz czyli takie zero