Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Podziekuj Bogu za zycie

Polecane posty

Gość gość

Cos pozytywnego. Walcze z negatywnymi, dolujacymi tematami niszczacymi pokoj w sercach uzytkownikow.

Gość gość
Mnie bóg dał życie żeby mnie cały czas dręczyć. Dlatego samobójstwo a planach.

Gość gość
Twoje problemy sa niczym w porownaniu do niektorych problemow innych. Docen to, co masz i dziekuj Bogu. Ciezko chorzy, smiertelnie oddaliby wszystko zeby zyc a nie moga nic poradzic. Nie bluznij.

Gość gość
Ja też jestem chora i mam inne poważne problemy, o których nie będę pisała takiemu bezczelnemu goownu jak ty.

Gość gośćmilena
ja tez niesznuje swojego zycia bo wszystko mam na nie

Gość gość
Sysia, czy twój nick pochodzi od SSAĆ??? I jakim prawem taka szmata poucza mnie o Bogu.

Gość gość
Nie jestem Sysia. Bog kocha was wszystkich.

Gość goślilianać
ale są problemy których nie idzie rozwiązać, typu samotnosc, bo inni chociaż ze są chorzy ale nigdy nie są sami.

Gość gość
A dlaczego Bóg dopuszcza do tortur i gwałtów, chociaż kocha ich ofiary? Dlaczego Bóg patrzy bezczynnie na cierpienia dzieci,chociaż nie zrobiły nic złego?

Gość gość
Nie ma za co dziekować :o

Gość gość
jakos nadmiernie na zycie nie narzekam ale ja sie nie prosilem o to dziwne zycie

Gość gość
Walcze z negatywnymi, dolujacymi tematami niszczacymi pokoj w sercach uzytkownikow. I Tylko półgłówki mają w sobie zawsze pokłady świętego spokoju.

Gość gość
za życie to ja dziekuje swoim rodzicom.

Gość gość
Bog Cie kochal juz wtedy kiedy nie byles jeszcze w planie rodzicow, On zaplanowal, zebys sie narodzil. Kocha Cie bezgranicznie i miloscia niepojeta przez rozum ludzki.

Gość gość
dziękuję

Gość gość
Bóg to chudy ćpun tłysty i alkoholik! Szatan to narkoman i pijak na dopalaczach!

Gość gość
Ta miłość się w niczym nie wyraża. Bóg nie robi NIC dla ludzi cierpiących.

Gość gość
A podobno miłość bez uczynków jest martwa :o

Gość gość
W zyciu i na swiecie musi byc harmonia. Rozejrzyj sie wokol. Jest zlo i dobro. Deszcz i slonce, sol i cukier, zyciowe wzloty i upadki. To caly sekret. Zaakceptuj to, bo jest to dobre. Cialo takze potrzebuje harmonii, organizm, np kwasowo-zasadowej(glupi prosty przyklad). Wszystko co stworzyl Bog jest dobre, tylko czlowiek wiele rzeczy na swiecie psuje, a Bog moze wszystko i czasami na to pozwala, by pozniej zrealizowac swoj zamysl, ktory jest madry. On wie wszystko. Zyj z Nim w zgodzie, a twoje zycie sie ulozy.

Gość gość
kur/wa nie moge czytac tych bzdur. pol roku przeleżałam na hematologii. zdarzało mi sie widziec ciezko chore dzieci, łyse, opuchnięte albo do granic wychudzone, wyniszczone chorobą. rączki sine od kroplówek, zapłakane oczy. stań i powiedz temu dziecku prosto w oczy że jego choroba była zaplanowana przez boga, że ma jakich głębszy sens. BZDURA!!!

Gość gość
Kto powiedzial ze Bog zaplanowal dla niego chorobe?

Gość gość
Na swiecie jest wiele zla, na ktore Bog na razie dozwala, bo ma w tym zamysl. Czlowiek stworzyl choroby, a zwykly kowalski obwinia o to Boga. Wielu ludzi rzadnych wladzy i pieniedzy stworzylo wiele zla na swiecie. Prosze poczytac na temat szczepionek, wirusow, raka. Od poczatku stworzenia swiata tego wszystkiego nie bylo. Szatan kuszac ludzi doprowadzil do zla na tym swiecie poprzez swoje narzedzia. Jest wielu ludzi ktorzy mu sluza.

Gość gość
wszyscy katole klepią że cierpienie ma glebszy sens :O

Gość gość
Dodam wiecej, np sa rozne mutacje, wybryki natury tzw. Przez co to wszystko? Prowadzone np badania(poza wiadomoscia dla "zwyklych" ludzi powiedzmy) moga wymknac sie spod kontroli. Gdy sie tak dzieje, moze to niesc za soba konsekwencje w postaci tzw wybrykow natury. Co wiecej? Czy Bog stworzyl GMO? Poczytajcie o badaniach na szczurach, co sie z nimi dzialo po spozywaniu tych produktow. Modyfikacje w mozgu, ciele. To jest tylko jeden pierwszy lepszy przyklad. O wielu rzeczach, ktore sa wiadome dla elit-my nie wiemy. Wiedza jest "potega"....!

Gość gość
Przydałoby ci sie wiele niezasłuzonego cierpienia, przemadrzały autorze.

Gość gość
Kiedys dzieci nie rodzily sie z alergiami takimi, czy ciezkimi chorobami od poczatku. To zlo na swiecie, ktore tworzy caly czas czlowiek(GMO, wirusy w laboratoriach, sztuczne szczepionki, sztuczne jedzenie,konserwanty,zanieczyszczenia,chemikalia) powoduja te wynaturzenia, choroby. Dodam jeszcze, ze np Bog zabrania wg Pisma Sw- laczenia sie w pary osob spokrewnionych. Czlowiek lamiac ten zakaz rowniez otrzymal tego konsekwencje w postaci chorego potomstwa, ktore pozniej tez mialo potomstwo i caly lancuszek nieszczesc. Jest wiele przykladow wynaturzen na swiecie i jest duze prawdopodobienstwo ze jest to spowodowane tymi czynnikami wyzej wypisanymi. Odejsci od Boga i od natury zaburza harmonie i dzieje sie zlo...

Gość gość
Właśnie pierwotni semici, w tym - hebrajczycy, łączyli sie w kazirodcze pary małżeńskie - jest o tym mowa w Biblii. A kiedy nie było przemysłu i zanieczyszczeń, dzieci umierały na choroby zakaźne, z którymi nikt wtedy nie umiał walczyć. Tak więc twoje argumenty to słabizna.

Gość gość
Ale Bog tego zabrania, wiec czyniac wbrewJego woli czynili zlo z konsekwencjami dla siebie i pokolen. Czytaj ze zrozumieniem.

Gość gość
Istnieje wlasnie grzech miedzypokoleniowy, jego konsekwencjami moga byc obciazone pokolenia....

Gość gość
Martyna33 Łaska mowi, ze dzieło zostało wykonane przez Syna Bożego a nie przez innych ludzi. My dopiero mozemy dostapic tej łaski o ile nie umrzemy w grzechu smiertelnym. Dlatego uczynki sa tak wazne.