Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy to ciaza?

Polecane posty

Gość gość

Witam was dziewczyny.. strasznie panikuje od ponad miesiaca. No wiec posluchajcie. 27 grudnia powitalam okres, ktory trwal 7 dni. wedlug obliczen 9 stycznia byl poczatkiem moich dni plodnych. w ten wlasnie dzien razem z moim partnerem troche sie bawilismy. wlozyl czlonka we mnie, nie doszedl, ani nic, bez zabezpieczen, i po kilku delikatnych ***** ch wyjal. nie byl to w sumie calkowity stosunek. strasznie balam sie, ze jestem w ciazy. no ale 28 stycznia przyszedl okres, okej. :) trwal rowniez 7 dni. 5 lutego kochalismy sie po raz pierwszy (z zabezpieczeniem). nie wiem czy cos sie rozregulowalo... mialam strasznie sucho az do 22-23 lutego. zaczal pojawiac sie sluz, wodnisty i bardzo ciagnacy sie. po tych dniach bylo juz zupelnie sucho i nadal jest. w niedziele powinnam dostac okresu.. nie ma go.. jak myslicie owulacja mogla dalej mi przeskoczyc czy to moze byc bardzo niechciana ciaza? prosze, potraktujcie to powaznie i odpowiedzcie rownie powaznie. bardzo sie niepokoje. :( dodam, ze moje piersi sa nabrzmiale i pobolewa mnie brzuch.

Gość gość
więc tak poważnie...to nie wiesz, że ciąży się przez internet nie zobaczy, i trzeba zrobić test ciążowy albo betę ?

Gość gość
wlasnie zamiast zrobic test, ty pytanie o ciaze na kafe zadajesz

Gość gość
Właściwie to mała szansa że na początku cyklu się zajdzie w ciąże (zwłaszcza jak było zabezpieczenie i nic się z nim nie stało). Objawy typu ciągnący się śluz świadczą o dniach płodnych (w tym okresie możliwe jest zapłodnienie, jeśli nie było to ciąży raczej nie ma). Spóźniająca się miesiączka może być wynikiem stresu z obawy przed ciążą a ból piersi i brzucha to zwiastuny @. Raczej bardzo małą szansa, że to ciążą- ale test możesz zrobić.