Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Klaudnia3

Gwałt

Polecane posty

Gość Klaudnia3

Zgwałcili mnie na dyskotece. Nie mam z tym problemu. Czy ja jestem normalna? Trzech facetów ulżyło sobie,jeden trzymał mnie za ręce i przyciskał do krzesła a ci dwaj na zmianę mnie penetrowali,krzyczałam,chciałam się wyrwać ale zostałam uderzona mocno w plecy i zrozumiałam że muszę to wytrzymać. Jak skończyli kazali mi leżeć i czekać aż się zamkną drzwi od piwnicy w której to się działo,po czym wstałam i trochę popłakałam ale w tych łzach pomyślałam sobie że w sumie nic mi nie zrobili a ja mimo protestów czułam przyjemność bo był moment że mi się to podobało. Chcę być szczera i chyba nie mam z tym problemu co się stało bo było mi dobrze po strachu na początku,mam dylemat czy iść na policję,z jednej strony nie widzę sensu a z drugiej gdyby to spotkało inną dziewczynę mogli by ją pobić,ja nie dostałam bo uległam i wiedziałam że nie mam wyjścia. Iść na gliny? Co o tym sądzicie

Gość gość
idź mimo wszystko, nie mogą latać po mieście i gwałcić

powinnaś iść na policję, choć ja wcale nie uważam, że winną gwałtu jest poprzednia zgwałcona a co do tego jak się czujesz - każdego uczucia to jego sprawa, jak Ci z tym źle, że się tak dobrze czujesz idź do psychologa? nie wiem. może Twój umysł broni się w ten sposób? może to nie był typowy gwałt? może to prowokacja zj******o gimbusa męczącego małą jeszcze pałę? kto wie, pamiętaj, to tylko internety

Gość gość
jasne, że nie jest winna, niefortunnie się wyrazilam, wybacz. po prostu sądzę, że popełnili przestępstwo i powinna ich spotkać jakaś sankcja, nawet jeżeli Twoje odczucia są takie, a nie inne… przekroczyli granice prawa i powinno się ich za to ścigać. Tak jak mordercę, oszusta, złodzieja.

Gość gość
może w ten sposób organizm broni się przed tym szokiem

Gość oceniam provo
2/10

Gość gość
Uważaj o czym marzysz. Bo marzenia czasem się spełniają.

Gość gość
Widać ci to pasowało,nie przejmujesz się i dobrze. Cała ta dzisiejsza otoczka psychologów to jedno wielkie oszustwo. Nakazują ludziom mieć odpowiednie odczucia a jeżeli są inne to masz problem chociaż go nie masz ,normalnie wiedza tajemna i tyle.Imbecyle z tego forum też szukają tajemnych wytłumaczeń twoich uczuć. Czujesz się ok to jest ok i tyle. Podobało ci się to znaczy że ci się podobało i koniec. Nie podobało ci się bicie,sex był ok.