Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Imperium kontratakuje

Polecane posty

Gość gość

Kałuże z topniejącego śniegu odbijały piękne błękitne niebo. Ani jednej, nawet najmniejszej, chmurki. Szliśmy obok siebie próbując znaleźć wspólny rytm kroków. Ja starałem się stawiać mniejsze, a Ona, chociaż nogi miała wyjątkowo długie, musiała przyspieszać, żeby dotrzymać mi tempa. Dlaczego się tak spieszyliśmy? Nie wiem. Zawsze się spieszę, nawet bez powodu. - To kolegiata św. Anny - powiedziałem gdy przechodziliśmy po jej stopniach wychodzących na chodnik. - Moja dawna parafia, sprzed przeprowadzki i gdy jeszcze chodziłem do kościołów. Piękna w środku, - Wejdźmy zobaczyć. - Naprawdę chcesz? - zatrzymaliśmy się przed wejściem. Skinęła głową. - W sumie głupio byłoby odwiedzić miasto stu kościołów i nie zobaczyć żadnego z nich. Gestem dłoni zaprosiłem ją do obejrzenia wnętrza. Jak gospodarz oprowadzający po swojej posiadłości. Weszła po schodach pierwsza, mogłem przez moment podziwiać jak kręci pupą stawiając kroki na tych kilku stopniach. Czy to naturalne, czy specjalnie kręciła dla mnie? Ale ma cudne nogi. Nie mogę się doczekać, aż znajdą się na moich ramionach. Na pewno ogolone. Tak jak i cipka... Ciąg myśli prowadził w jednym kierunku, a to wszystko w trakcie krótkiego czasu wspinania się po paru stopniach. Czy wypada w ogóle myśleć o takich rzeczach w takim miejscu? - Mam nadzieję, że mnie nie poparzy - szepnąłem przed zamoczeniem dłoni w święconej wodzie. Dopiero po wykonaniu tego gestu zastanowiłem się dlaczego to zrobiłem, Stary odruch wciąż żywy. Tylko się uśmiechnęła i sama też przeżegnała się przed wejściem do środka. Kościół jest piękny. Cały ozdobiony malowidłami, płaskorzeźbami, jest na co popatrzeć. - Przestań już podziwiać fiuty cherubinków i się pomódlmy - mrugnąłem do niej okiem. Znów się uśmiechnęła, chociaż tym razem po uniesieniu brwi. Siedliśmy w ławce. Było całkiem pusto o tej godzinie. - O co będziesz się modliła? - Żebyś nie okazał się anatomicznie podobny do tych cherubinków. - O to się nie martw - znów do niej mrugnąłem. Uklęknęliśmy w ciasnej ławce. Zerknąłem na nią, twarz miała zatopioną między złożonymi dłońmi. Długie czarne włosy dodatkowo ją chroniły. Może naprawdę się modliła? Teraz albo nigdy pomyślałem. Wsunąłem dłoń miedzy jej rozpięty płaszcz. Popatrzyła na mnie i wyszeptała "przestań", ale w tonie, który nie był przekonujący. Zsunąłem rękę niżej. Rozpiąłem guzik jej spodni. Jeszcze niżej. Poczułem włoski na łonie. Stringi. A jeszcze niżej jej cipę. Tam była już gładziutka. - Módl się o odpuszczenie tego grzechu - wyszeptałem jej do ucha zatapiając palce w jej pochwie. Była mokra i gorąca. Czułem jak pulsuje. Nadgarstkiem ocierałem o łechtaczkę, a palcami penetrowałem coraz głębiej. Złapała mnie za dłoń, żeby powstrzymać to szaleństwo, ale było już za późno. - Chcę żebyś doszła - po wyszeptaniu tych słów przygryzłem płatek jej ucha. Policzki miała czerwone. Oddychała coraz szybciej. Wydawało mi się, że czuję jak zaciska ścianki pochwy na moich palcach. Wtedy z zakrystii wyszedł ksiądz. Odruchowo cofnąłem dłoń i poprawiłem się na ławce. Chyba niczego nie zauważył. Byliśmy tylko parą turystów, która weszła na chwilę oglądnąć piękny zabytek i się pomodlić. Jakby nigdy nic wstaliśmy i wyszliśmy na zewnątrz. - Ale się zarumieniłam. Ciekawe czy księżulek coś podejrzewał. A ty nie zamoczyłeś nawet dłoni w święconej wodzie przy wyjściu. - Nie, ale palce mam mokre od innej świętej wilgoci. - Ty draniu! Ale wiesz, że jeszcze nie skończyliśmy? - Zdecydowanie nie. To dopiero początek. cdn

Gość gość
Powrót do opowiadań. :D :D :D :D :D Teraz zmieni nik. 😴

Gość gość
Może czerwona nimfomanka?

Gość gość
Dobrze napisane. :)

Gość gość
zrobie Romek, zrobię...

Gość gość
Czyje to?

Gość gość
Byłam w tym kościele.

Gość gość
gość dziś A robił Ci ktoś w nim palcówkę?

Gość gość
Nie :D

Gość gość
Zabytków nie można "oglądnąć" , można obejrzeć Promowanie tej Imperium jest już nudne.

Gość gość
może to ktoś skrócić bo nie chce mi się tego czytać

Gość gość
Zgoda , regionalizm .Jednak jak zaznaczają poloniści dość dyskusyjny.Lepiej jednak brzmi "obejrzeć":)

Gość CzwarteImperium
Erotyzm, religia, tabu, piękno. Emocje. Wszystko co lubi taka zakłamana erotomanka jak ja. Chyba zmienię nick na "Kobieta w czerwieni" i będę paliła w świętym ogniu orgazmy. A myślałam, że ten temat to streszczenie Gwiezdnych Wojen. ;) Czyli...zakładając, że jakaś para zwiedzi sto miejsc o "największej świętości" ;), popełni siedem grzechów w siedmiu sakramentach na siedem sposobów. W ciągu jednej nocy. 😴 Jak to wtedy nazwać? Ósmym cudem świata? ;) Będzie ciąg dalszy czy skończy się na palcówce? Choć wolałabym żeby była to wyrafinowana gra wstępna.

Gość gość
A kto to jest naszą polonistką na temacie? ;)

Gość gość
Nie skończy się na palcówce. Nie pamiętasz? ;)

Gość gość
Nic mnie nie przeroslo. Po prostu stajac miedzy wyborem przyjazn, a forum wybieram przyjazn. Forum to tylko rozrywka. X Reszte pozdrawiam i do "kiedys tam". X Nie mam do Ciebie zalu. Moze odpoczac powinnas takze X Mam osobiste powody zeby na forum nie pisac. Obiecalam to tez komus stad i slowa dotrzymam. Staram sie jak moge. X Za długo nie wytrzymała bez forume:classic_cool: Uzależniona baba

Gość gość
Gość 11.02 Ciekawska i zaintrygowwna :-D

Gość CzwarteImperium
Jak przeczytam to sobie dopiero przypomnę "gościu". ;) I oczywiście, że wybieram przyjaźń. Nie mam zamiaru pisać na Kafe jak dawniej- z powodów bardzo osobistych troliska zakłamane. 😴 Ale muszę wszystkich rozczarować, zamierzam "wpadać". Nie mam zamiaru udawać, że odeszłam na dobre i dowalać innym z gościa. ;) Czytam tylko przyjaciół. 😴 I czekam na fajne tematy. Pa kochani. 🖐️ Autorze, masz ukryty talent... literacki oczywiście. ;) 👄 Dziękuję. :)

Imperium 🖐️😘 Kobieta w czerwieni, zmienna niczym kameleon... a może "Czerwona Emmanuelle"? I nie pal orgazmów, rozdaj je potrzebującym:)

Gość CzwarteImperium
Chwilo. 👄 Cześć. Rzeczywiście, orgazmy spalić w ogniu jednak szkoda. Powinno się je komuś przekazać, jak żrący popiół uniesienia. ;) Pa. Obyś pokazywała się częściej. ;) Po-poezju-erotyzm-ujemy. ;)

Gość gość
Ty nie masz przyjaciół toksyczna egoistko:O

Gość gość
Och burzowa ulewa...świat dzisiaj zalał się łzami los spękanego forum go wzruszył łzy spadały dużymi kroplamii już nie ma śladu po suszylecz nigdy nic nie trwa bez końca obeschną też wodospady rozkoszyod chwilowego słońca. :classic_cool:🖐️