Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czemu każdy facet chce mieć buty z nike albo adidas a nie np z chińskiego sklepu

Polecane posty

Gość gość

Czemu każdy facet chce markowe buty i ciuchy. Mój brat i każdy którego znam nigdy nie odważyłby się iść do chińskiego sklepu kupić tańsze buty choć podobne tyle że bez znaczka. Jak wiadomo teraz nawet markowe buty to szajs więc po co przepłacają? Za znaczek? Za cene w jakiej mój brat kupuje buty to ja mam z 5 par butów w chińczyku

@ gość dziś Czemu każdy facet chce markowe buty i ciuchy. Mój brat i każdy którego znam nigdy nie odważyłby się iść do chińskiego sklepu kupić tańsze buty x Najśmieszniejsze, że te niby markowe są produkowane też w Chinach :D Ale mylisz się, że każdy facet musi mieć markowe ciuchy. Nie każdy. Część męskiej populacji jest mądra i nie ulega manipulacjom medialno-reklamowym. Ja wybieram obuwie porządne, z dobrych materiałów, raczej z górnej półki cenowej i raczej produkowane od początku do końca w Polsce. To samo garnitury. Nie chce wymieniać marek bo nikt mi nie płaci za kryptoreklamę ale mamy naprawdę dobre wyroby. Jeśli jednak ktoś woli markowy napisik zamiast jakości to proszę bardzo. Naiwniacy też są potrzebne w społeczeństwie.

Gość gość
Ja sie ze szwagra śmieje bo kupił buty zimowe za ponad 300 zł a takie same tylko nie firmowe widziałam w kauflandzie za 40 zł. Tak samo kurtke kupił za ponad 400 zł. Po co takie drogie jak może kupić za ok 100 porządną