Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kompleks robienia loda

Polecane posty

Gość gość

atnio znalazlem się w" oralnej" sytuacji z przyjaciółką(zawsze na nią lecialem) no i wiecie całego mnie obslinila idealnie,zebym w nią wszedł wiec zasugerowalem seks ..a tu mi nagle wyjeżdża ze ma dni plodne plusem było ze mogłem dojść w ustach przynajmniej,ale i tak odepchnięty się poczulem,na drugi dzień spytalem o cala sytuacje,a ona zmieniała temat,mam kompleks co do tego bo ostatnia dziewczyna prawie nie chciała się ze mną kochać tłumacząc ze mam idealnego do lodzinka,nie rozumiem tego i uważam ze mam normalnego!!!Poprosze o uwagi oto zdjęcie. http://zapodaj.net/e6aac57f826bf.jpg.html

Gość gość
I po co ten bulwers? Grzeczniej..,skoro jestem zboczencem to po co to klikasz znowu? Zalosne

Gość gość
całkiem jak mojego faceta.Fajny...a do zbulwersowanych chamów.Jeżeli nie interesuje mnie temat nie czytMm i nie komentuje.Chamstwu NIE.Pozdrawiam zdrowego członk;-) Napalona 32

Gość gość
Na dodatek uwielbiam oral z koncówką...anal też;-) czywiście wybrańcom i w miłej scenerii.Mocne teksty krecą ale podczas mocnego p........a,a nie tutaj.a chamskie komentarze świadczą o małym móżczku i fiutku.Sprawdziłam,hihi

Gość gość
Miło by było ...na łonie natury a tu deszcz i ziąb.Brrr i jak tu wytrzymac.Jedynie ciepły eibrator

Gość gość
wcale jej się nie dziwię ze nie chciała seksu... :O