Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciemna blondynka

blondynka?

Polecane posty

Gość ciemna blondynka

Witam , drogie panie potrzebuje pomocy kogoś bardziej doświadczonego , mam 22 lata i chyba chciałabym zmienić kolor włosów. Do tej pory miałam naturalny kolor ciemny blond (mysi :() i chociaż bardzo go lubię , chciałabym coś zmienić . Włosy mam długie, sięgają do wcięcia w talii , ale są dosyć cieńkie. Wydaje mi się że to przez to że gwałtownie schudłam 13 kg , troszke je to osłabiło. No nic pracuję nad tym. Pytanie moje do was kobitki, jaką farbę polecacie? Jakąś dobrą odżywkę po farbowaniu? Nie wybieram się do fryzjera bo im nie ufam ,ale zrobi to mój Kolega który jest fryzjerem z zawodu. Zależy mi na produkcie który , dobrze pokryje mój kolor i nie zniszczy włosów zbyt mocno ? Miłego dnia :)

Gość gość
ladna chociaz jestes?:classic_cool:

Gość gość
Ja bym Ci przede wszystkim radzila nie rozjaśniac. A kolor to kwestia tego co Ci pasuje do twarzy a nie tego cow necie napisza. Skoro kolega jest fryzjerem to powinien Ci dobrac odcien Ale no ja na Twoim miejscu prawdziwa henna bym tylko sprobowala, nic nie niszczy a nawet wzmacnia, odrostow tez mocno nie widać

Gość gość
nie mnie oceniać "przystojniaku" :P

Gość gość
Z odcieniem nie mam problemu , wybiorę go sobie sama , chodziło mi raczej o jakąś dobrą sprawdzoną farbę, o hennie do włosów nigdy nie słyszałam

Gość gość
poka fote, ocenimy:classic_cool:

Gość ciemna blondynka
to że jestem blondynką , nie oznacza że jestem idiotką :P nie rozsyłam zdjęć gdzie popadnie żeby sobie ktos mógł ocenić czy jestem ładna czy nie ten post zresztą jest o czymś innym

Gość gość
to chociaz fote wlosow, zobaczymy czy ladny ten kolor:classic_cool:

Witaj:)Moge polecic farby profesjonalne,majirel,majiblond z loreal,chociaz opinie sa podzielone.Mnie ona nie wysusza wlosow jakos specjalnie,wiec dla mnie jest jak najbardziej ok.Z drogeryjnymi farbami tez mialam kontakt i chyba najbardziej wiarygodny kolor wychodzi z garniera.Trzeba po prostu sprawdzic,bo kazde wlosy sa inne i inaczej reaguja na chemie.

Gość gość
ibrise podrywala wczoraj na forume jakiegos typa;)

Gosciu jezeli Tobie zwykla rozmowa kojarzy sie tylko z podrywem,to ubogi masz tok myslenia:)

Gość ciemna blondynka
dziękuje ibris

Gość gość
no dobra, to on Ciebie podrywal, a Ty robilas biedakowi nadzieje:classic_cool: