Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anieeek90

Monte z dodatkami

Polecane posty

Gość anieeek90

Przepyszny deser dostępny w ośmiu wariantach smakowych. Fantastyczne połączenie kremu orzechowo - czekoladowo - mlecznego z dodatkami w różnej postaci. Deser jest bardzo smaczny trafia do tych małych jak i tych większych smakoszy . Jest przyjemnością dla podniebienia. Zwłaszcza dla łasuchów lubiących coś delikatnie słodkiego. Dla mnie strzał w dziesiątkę.

Gość Kasia Łysy
Mam okazję również smakowania testowania deserków Monte z dodatkami. Rodzina jak i znajomi sa zachwyceni deserkami Monte z dodatkami. Dodatkowo jest tyle wariantów smakowych, że można wybierać w smakach i każdego dnia zajadać sie innym. Monte zadbało o to by, każdy mógł znaleźć TEN ideał dla siebie. Taki deserek sprawdzi się swietnie jako przekąska lub podwieczore nie tylk o dla tych najmłodszych. Polecam #momentzmonte Kasia Łysy

Gość prawictwo pospolite 152
chamska reklama

Faktycznie pomysł aby dodać do Monte dodatki był trafiony. Dla każdego znajdzie się jakiś odpowiedni smak. Ja nie przepadam za słodkim, więc lubię Crunchy ale mój narzeczony woli coś bardzo słodkiego, więc wybiera inny smak. W ten sposób każdy jest zadowolony. A na śniadanie taki deser jest w sam raz.