Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy jednak ciąża?

Polecane posty

Gość gość

witam, już nie wiem co myśleć, otóż dnia 11.01 miałam ostatnią miesiączkę (powinnam dostać 3, ale się opózniła), w dniu 11.02 powinnam dostać okres, ale do dziś go nie dostałam (02.03), byłam u ginekologa który jednoznacznie stwierdził że ciąży nie ma, badanie bhcg również to potwierdziło (było robione 25.02), lekarz kazał przyjmować luteinę (od dnia 23.02 na wywołanie okresu, ale też miesiączka nie przychodzi. Jednak 24 odbyłam stosunek z partnerem i zsunęła nam się prezerwatywa i skończył we mnie, poszłam w tym samym dniu do ginekologa i przepisał tabletkę 72po, nie przyjęłam jej bo powiedział że w ciążę nie zajdę, bo nie będzie owulacji, że narządy są przygotowane na nadejście okresu. Mimo to chciałam się dowiedzieć cy jest możliwośc abym zaszła w ciąże gdy nie przyjełam tej tabletki "po". Dodam iż wcześniej cykle miałam dość regularne (odchylenie 1 dzień do przodu). Dnia 01.03 miałam skąpe brązowe plamienie na wkładce. Czy może to jednak oznaczać ciąże? dodam iż od tego niezabezpieczonego stosunku mineło już 7 dni i nie wiem czy to plamienie powinno mnie martwić. Nigdy takich plamień nie miałam, nawet w poprzedniej ciąży.

Gość gość
zrób test albo idź znów na betę.