Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dobry antyperspirant jaki?

Polecane posty

Gość gość

mamy czego używacie? Ja mam tak, po umyciu stosuję np. nivea mam na sobie sukienkę 3 godz i ona jest do prania bo czuć:( zmieniam ciuchy codziennie wiadomo ale sweter czy sukienka założona na 2-3 h powinna dać się założyć jeszcze raz. Kupiłam medispirant- owszem działa ale swędzi i piecze mnie po nim pod pachami.

Gość gość
up

Gość gość
dla mnie najlepszy jest ziaja bloker, taki biały, coś ok 8 zł w Rosmanie, napisane jest na nim że stosować 1-2 razy w tyg, ja tak stosuje i w zupełnosci wystarczy

Gość gość
Oj tak tylko bloker daje radę!!!!Ja również polecam.

Gość gość
też stosuję bloker Ziaji, 1-2 razy w tygodniu. do tego na co dzień jakiś lekki dezodorant i jest super

Gość gość
Tylko zielony Cien z Lidla. Testowałam już chyba prawie wszystkie i nic tak nie działa na mnie.

Gość gość
Jak dla mnie najskuteczniejszy to dezodorant w kulce adidas w kolorze niebieskim.

Gość gość
Oldspajs

Gość gość
Nivea jest beznadziejny, potwierdzam. Sprawdziłam wiele marek i jedyne które działały a zapach mnie nie odrzucał to: 1. dove ten specjalny, wykrecany, nazwy nie pamiętam ale kosztuje ponad 30 zł w ross, najlepszy. 2. Garnier sztyft biało zielony z różowym napisem. 3. Dove biało niebieski, ten klasyczny, dezodorant (jedyny spray jaki stosuje, ubrania po nim fajnie pachna) i sztyft. Teraz testuje Lady speed stick żel 5 w 1 i sztyft Luxury coś tam i oba są całkiem spoko. A gdyby mi się chciało bloker do tego stosować co jakiś czas to w ogóle byłoby super, ale poczekam na lato.

Gość gość
Ziaja ma okropny chemiczny skład, ja polecam Wam świetny dezodorant w kremie Pony Hütchen, nie zawiera żadnej chemii i szkodliwych ,,dodatków" a jest bardzo skuteczny i wydajny, poza tym pięknie pachnie!!

Gość gość
ja używam albo bloker z ziaji albo antidral,ale zarówno jedno jak i drugie nie mogą stosować osoby z wrażliwą skórą

Gość gość
Ja tam używam DOVE w sztyfcie i jestem meeega zadowolona :)

Gość gość
Przeczytajcie sobie skład Ziaji - masakra. Podobno dobre są takie co wyglądają jak kryształ - nie znam konkretnego bo używam Eko, ale tak słyszałam

A ja spróbowałam ostatnio Sanex i jestem pozytywnie zaskoczona, bo wreszcie nie mam podrażnień pod pachami. Nie zawiera alkoholu i parabenów, a to mnie w głównej mierze uczula.

Gość daaphnee
Prowadzę aktywny tryb życia, więc dobry antyperspirant to podstawa. Moja praca nie należy do bezstresowych, a dodatkowo zaraz po pracy chodzę na fitness lub siłownię. Wypróbowałam już kilka antyperspirantów, większość jest mało skuteczna albo zostawia plamy na ubraniu. Nie mam wrażliwej skóry, ale są takie marki, które zawsze podrażniają moją skórę pod pachami. Dermokosmetyki zawsze idealnie się sprawdzają, ale jeśli ktoś nie chce inwestować w drogi kosmetyk to polecam antyperspirant Sanex Dermo Protection. U mnie się sprawdza...

Gość gość
A jak u mnie nawet antidral nie daje rady to co pomoże?

Gość gość
A czy ktoś stosował ałun? (ten kryształ)? Jak to się sprawdza?

Gość gość27
Jak dla mnie bezkonkurencyjne są antyperspirant Dove Invisible Dry i Rexona - oba w aerozolu. :)

Gość gość
etiaxil 2 x w tyg a na codzien antyperspirant w kremie garnier bezzapachowy.

Gość gość
Dla mnie rexona najlepsza- używałam kulki a dziś kupiłam w sztyfcie

Gość gość
Ziaja Soft i Sensitive. Ten drugi ma b. ładny zapach!

Gość gość
Ja uzywam Sanex od lat. Jest super!

Gość kasienkaaaaaaa
Ja tak samo polecam Sanex!!! Jest rewelacja. chamuje gruczoly potowe dzieki naturalnym skladnika. nie brudzi ubran nie zostawia zadnych plam. ladnie pachnie przez caly dzien.dla mnie niezawodny.

Gość gość
Ziaja. Kosztuje grosze i ładnie pachnie, a co najważniejsze spełnia swoją funkcję. Ja stosuje fioletowy i pomarańczowy. Po blokerze dostałam uczulenia ale możliwe, ze była to jednorazowa sytuacja bo posmarowałam się świeżo po goleniu ale mimo wszystko nie wróciłam do niego ponownie

Gość kashiam
Ja polecam Sanex jest naprawdę dobry nie podrażnia,ma przyjemny delikatny zapach i niepozostawia żadnych plam na ubraniu:)

Gość gość
Polecam wyzej wspomniany krysztal.Swietna sprawa.Moczysz pod biezaca woda i uzywasz jak kazdy antyperspirant.Nie posiada on zadnego zapachu co akurat w nim lubie.Nawet jesli czuje wilgoc pod pachami to pot nie wydziela zadnego zapachu.naprawde polecam

Gość gość
Polecam ałun. Tylko chyba trzeba kupić droższy. Kiedyś miałam z Tesco za 10 zł i się nie sprawdził. Teraz koleżanką mi kupiła od znajomej jakiejś chińskiej firmy za 40 zł i rewelka.

Polecam SANEX. Zapewnia długotrwała ochronę przed poceniem. Zapewnia świeżość i nie podrażnia skóry. Nie zostawia białych i żółtych plam na ubraniach. Świetny zapach. polecam. #sanex #dbaozdrowieskory

Gość Tami_sweet
Garnie Neo jes zdecydowanie jednym z lepszych jakie używałam. W ogóle się nie pocę i pięknie pachnie.

Gość gość
Vichy zielony. Używam od wielu lat