Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

płeć na usg najpierw chłopiec a teraz dziewczynka

Polecane posty

Gość gość

Dziewczyny wczoraj miałam usg 20 tc, na poprzednich 2 usg mówili że na 80% będzie chłopak a teraz nagle że dziewczynka, bo widać 3 kreseczki czyli wargi sromowe, czy pani dr mogła się pomylić co do dziewczynki? dodam że usg w W-wie w Św. Zofii także sprzęt i dr raczej na poziomie.

Gość gość
standardowa pomyłka

Gość gość
no tak ale czy ufać dr że to na 100 % dziewczyna? przecież mówili że chłopak ale to było w 12 tc, teraz jest 20 tc

Gość gość
a nie sądzisz, że na typ etapie ciąży lepiej widać płeć? to po pierwsze, a po drugie mówili, że na 80%, a nie na 100%

Gość gość
I dlatego ja nie chce znać teraz płci.w pierwszej ciąży na jednym ust chłopak na drugim robionym przez innego lekarza chłopak urodziłam dziewczynkę

Gość gość
Ja w 13 tygodniu usłyszałam że dziewczynka w 20 tygodniu pojechałam na usg w 4D i lekarz potwierdził że na 100% chłopiec,w 22 tygodniu byłam u swojego lekarza i też stwierdził na 100% że chłopak..

Gość gość
Ja żałuję że w ogóle mojej teściowej (bo dociskała ci chwilę i chciałam mieć już spokój) powiedziałam że na usg 12 t.c.wyszło że chłopczyk...bo t pierwsze usg lubi się mylić. Ucieszyła się jak durna, bo ona jakby mogła to by wszystkich facetów wyniosła na ołtarze...nie lubię takich kobiet dyskryminujących własną płeć a hołubiących synciów, wnuków... ja marzyłam o córeczce ale z syna też będę się cieszyć. USG 20 t.c. mam dopiero za 3 tygodnie. Ponoć już to USG z 20 t.c. jest miarodajne

Gość gość
autorka, no u mnie na odwrót, ale oglądam cd z usg i rzeczywiście są 3 kreski czyli wargi sromowe, no nie ma nawet pół jąderka.

Gość gość
ja można brać pod uwagę daną płeć jako pewnik w 12 tyg i jeszcze o tym ludziom opowiadać?

Gość gość
żaden pewnik ale jednak pomyłka w tą stronę jest rzadka, skoro ten siusiak i jądra są to raczej małe szanse że ich potem nagle nie będzie. skoro mi tak mówili to myślałam że chłopak.

Gość gość
12:47 ja nie brałam jako pewnik. Moja teściowa po prostu 'molestowała'mnie psychicznie i jej powiedziałam że MOŻE chłopczyk, tak na 70 %. A ona wszystkim to rozgadała i już mu imię wymy śla. To ona bierze to za pewnik...oj jak ja żałuję, że języka za zębami nie trzymałam.

Gość gość
dociskała i mówiła: "a sąsiadki córce to już w 12 t.c. powiedzieli, a wam nie? To może ten wasz lekarz ma stary sprzet jakiś?" po prostu z babą jest przerąbane, upierdliwa, ciekawska, do wszystkiego się wtrąca. Ale będzie miała zonka jeśli się okaże że to nie chłopiec. Choć mi tez się wydaje, że rzadko kiedy usg myli się...zaraz spó¶buję poszukać jakichś danych w ilu procentach usg w 12 t.c. myli się co do płci...teściowa niby taka wykształcona nawet bardizej niż ja, a zachowuje się jakby 3 klasy ukończyła w jakiejś podstawówce za górami i lasami...szkoda gadać.

Gość gość
to dziwne że pomylili się u Ciebiw w tę stronę. Przecież to "lubi" się mylić gdy jest odwrotnie. Czyli często jest tak że w 12 t.c.mówi że dziewczynka a potem że chłopczyk. Ale że na odwrót, to rzadko się słyszy, ja w sumie pierwszy raz słyszę.