Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak ratowaliście lub ratujecie swój związek

Polecane posty

Gość gość

jeżeli coś się działo źle , cokolwiek czy to np. znudzenie, rutyna, problemy , zdrada - nie wiem różne które mogą się pojawić w zwiąku; OPRÓCZ ROZMOWY i wizyty u psychologów / lekarzy - jak staracie się lub staraliście się naprawić związek, przywrócić trochę równowagi ? jakie kroki podejmowaliście ? Czy staraliście się np. spędzać z partnerem więcej czasu ? Wyjeżdżać gdzieś częściej ? Staraliście się zbliżyć np. chwalić lub przybliżyć fizycznie ? Urozmaicić życie seksualne ? Co zrobić, oprócz rozmowy i wizyty u specjalisty, żeby naprawić relacje w związku ?

Gość gość
logujemy się na Zbiornik.pl i szukamy parki

Gość amelia12
U nas było tak, że żyliśmy niby razem, a jednak obok siebie, a jak zaczęliśmy planować ślub, to ja już w ogóle odpłynęłam, kłóciliśmy sie non stop o wszystko, nawet nie zauważyłam, jakie on ma problemy w pracy, pomimo tego, że wielokrotnie starał się mi o tym opowiadać. A potem już było tylko gorzej, ślub wisiał na włosku, pomimo, że wszyscy mówili, ze to taki czas niespokojny i jak już będzie po wszystko sie poukłada. Ostatecznie chyba to on otworzył mi oczy na to wszystko, wyłączyliśmy telefony, wyjechaliśmy na mazury na kilka dni, spędzieliśmy ten czas tylko we dwoje i nawet pierwszy raz w życiu nie krępował się wziąć przy mnie tabl na potencję iqman, zawsze się z tym chował.. Nie pobraliśmy się, ale za tę kase skoczyliśmy na genialne 2tyg wakacje i wcale nie potrzebujemy ślubu żeby sie kochać i być szczęśliwymi. Czasem po prostu potrzeba się zatrzymać i spojrzeć na siebie z innej strony.

Gość maczu piczu
Zaraz, zaraz - tak ogolnie to sie nie da na twoje pytanie odpowiedziec. Rutyna i zdrada to dwie zupelnie rozne przyczyny, wiec tez zupelnie inaczej trzeba do tego podejsc. Jesli cie zdradzil i wrocil to tylko czas i dobra wola z obu stron, oczywiscie przy zalozeniu ze cie jeszcze kocha.

Gość gośćJako
Ja dopiero co zamówiłem IQman. I nie będę ukrywał, że mam wielkie nadzieje co do efektu. Jak te tabletki nie pomogą, to nie wiem już co miałoby mi pomóc

Gość gość
gośćJako dziś - ile Ty masz lat, że już musisz wspomagać się takimi preparatami?! ( pytanie od kobiety).

Gość gość
Jak chcesz wiedziec co zrobic aby naprawic sytuację w związku, napisz do mojej wrózki Sofii, jest świetna, Jej adres to tarocistkasofii@wp.pl