Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co jest niby zlego w tym ze dziewczyna leci na faeta z kasa?

Polecane posty

Gość gość

To na kogo ma leciec na bezdomnego zula bez grosza? Ogarnijcie sie! I doksztalccie w dziedzinie psychologi ewolucyjnej bo jestescie mega glabami! W tym swiecie nie ma nic za darmo a milosc to tylko emocje ktore maja nas przyciagac do siebie zebysmy oboje mieli z tego korzysci! I nie ma czegos takiego jak milosc bezinteresowna facet kocha za piekne cialo i wierny mily charakter a kobiety kochaja za posiadanie kasy chec dzielenia sie z nia i zaradnosc! (Kasa jest wynikiem zaradnosci zyciowej)

Gość gość
ja nie chce kasiastego tylko normalnego (np zeby zarabial te 3-4tys) a interesuja sie mna glownie ciule bez pracy. pewnie dlatego, ze ja jestem zaradna i pracuje.

Gość gość
No ktoś w końcu mądry się wypowiedział. 100% racji.

Gość gość
Facet Kocha kobietę która ma mu coś do zaoferowania. Seks i ładne ciałko nie wystarczy. Jeśli facet sam się czegoś dorobił oczekuje jakiś ambicji od kobiety (innych niż sprzątanie i gromadka dzieci). Jeśli jesteś w stanie je spełnić, to spoko, jeśli nie to miej świadomość, że będzie Cię ****ał tylko tak długo, aż znajdzie sobie kogoś kto ma ciekawsze życie i kto nie będzie próbował żyć jego życiem.

Gość gość
po 1 nie faceta tylko mężczyzny doucz się dziecinko po 2 nikt nie mówi, że to coś złego ale powiedz mężczyźnie o tym od razu by nie robił sobie nadziei, że znalazł porządną kobietę po 3 mało znasz mężczyzn dziecinko

Gość gość
korzyści muszą być obopólne, on łebski i kasiasty, ty zaradna i gospodarna

Gość gość
Zapomnialem dopisac do tematu JESTEM FACETEM! autor

Gość gość
Blagam... przeczytajcie jaki kolwiek artykul o psychologi ewolucyjnej i sposobu w jakim ludzie sie dobieraja... albo nie, wiecej lasek bedzie dla mnie po co mi konkurencja :P

Gość gość
Czy zapomniałeś też dodać że pieniądze odziedziczyłeś?

Gość gość
Nie odziedziczylem, sam do nich doszedlem i wiem jak wazne sa w naszym swiecie i wiem tez dlaczego dla kobiet sa wazne czego wy raczej nie bedziecie w stanie pojac! (Przynajmniej swiadomie bo podswiadomie to jak bym komus z was chcial dac 100 000 zl to zadne z was by nie odmowilo - mam na mysli tych/te ktorzy pisza ze kobieta sama moze sie utrzymac)

Gość gość
przecież to forum skupia samych biedaków, dlatego gdy ktoś pisze na temat pieniędzy wpadają w szał i dostają padaczki

Gość gość
Dobra debilu wypowiedziałeś się a teraz spadaj do pracy utrzymywać swojego pasożyta

Gość gość
Zastanawialiscie sie kiedys dlaczego nie ma zwiazkow: Bezdomny - busineswomen? Brzydka karierowiczka - businesman? Brzydka i biedna - businesman? BO TAKA JEST LUDZKA NATURA ze facec***atrza na wyglad i mily charakter a kobiety na pozycje spoleczna i majatek! Plodny wyglad i gwarancja wychowywania swoich dzieci wzamian za (najlepiej) dozywotnie poczucie bezpieczenstwa!

Gość gość
15:39 ja przynajmniej jakiegos mam i przekaze swoje geny dalej a ty swoja sperme co najwyzej mozesz w scieki spuszczac.

Gość gość
'jak masz taki brzydki ryj to niedziwne ze jestes prawiczkiem'

Gość gość
zgadzam sie że samica to dzviwka, ja bym niepotrafił patrzeć na korzyści.

Gość gość
nie ma to jak być biedakiem i mieć pretensje do kobiet że go olewają

Gość gość
Nic złego, naturalny instynkt każdej SUKI

Gość gość
Zapomniałaś dodać słabsza genetycznie że facet też chce dziewictwa a ty jesteś puszczalska