Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oliwkaz2

Masa mieśniowa

Polecane posty

Gość oliwkaz2

Mój chłopak chce zwiększyć masę mięśniową hormonem wzrostu, czy to jest bezpieczne?

Gość gość
może mu nos i uszy urosnąć tam gdzie jest chrząstka

Gość Mateusz K
Po pierwsze musi ćwiczyć... po drugie za znaczne lepsze rozwiążanie uważam zastosowanie Largomass...

Gość Norbert Z
Siłownia, ćwiczenia i do tego Largomass. To moim zdaniem i bezpieczniejsze i bardziej pewne

Gość remka3
Co robicie by mieć ładne mięśnie? Czy siłownia i dieta wystarczą? Czy warto zastosować to- http://www.steryd.eu ?

Gość gość Tadek
Ja też bym bardziej skłąniał się w kierunku tego rodzaju środka jak Largomass. Moim zdaniem to lepsze i bezpieczniejsze rozwiązanie

Gość gość Adam Z3
Ja też zdecydowanie bym poleciła w takim przypadku zastosowanie Largomass... a co do konkretów to odsyłam na stronę czystytestosteron.pl

Gość gość Norbert
Moim zdaniem jednym z najlepszych obecnie środków na budowę masy mięśniowej jest Largomass. Ale każdy ma prawo do własnego zdania

Gość gość Bilirubi
Zgadzam się z Norbertem, sam też stosowałem largomass i jestem bardzo zadowolony z efektu jaki udąło mi się w końcu osiągnąć

Gość gość
naprawdę kretynie sądzisz, że nie widać że to reklama i do tego wyjątkowo nieudolna? nikt tego syfu kupować nie chce?

Gość gość Kamil O
Ja też uważam, że w tym przypadku zastosowanie largomass ma po prostu sens i jest wskazane

Gość gość Karol G
Tak jak ktoś ci już tu napisał, lepiej jak zastosuje Largomass... legalny bezpieczniejszy, a równie skuteczny

Gość gość Marcin B
Ja też uważam, ze w przypadku jak opisany, zastosowanie largomass jest dobrym rozwiązaniem

Gość gość Eryk
Jak dla mnie, patrząc na wyniki jakie sam osiągnąłem dużo lepszym rozwiązaniem jest zastosowanie Largomass

Gość gość Genas
Moim zdaniem też i bardziej bezpieczne i uważam z dużo lepszy efekt da zastosowanie Largomass

Gość gość
Ładnych i prawdziwych i długotrwałych miesni nie zdobywa się kurde miesiąc .. Znałam jednego typa który na sile chciał przypakować to teraz jest chudy jak szkapa i i po tych wszystkich urozmaiceniach sztucznych mega mu zdrowie poleciało. sport to zdrowie ale prawdziwy sport a nie sztuczne leki! Zrozumcie to w końcu. To nie tylko miesnie ale i kondycja. Będzie miał miesnie jak cholera a Mie nedzie mogl podnieść niczego Hahah Ja na siłownie chodzę 5 miesiecy, jestem Kobieta i nawet białka nie jem zbyt dużo a miesnie na nogach tak mocne i z******te ze aż przystopować musze zeby nie Zrobić z siebie robota Hahaha

Gość gość
Btw widać ze sztuczna reklama , Norbert B Kamil A Hahahahahaha nudne

Gość gość Tomek
Ja tak jak napisali koledzy powyżej, uważam, ze znacznie lepszym rozwiązaniem jest zastosowanie Largomass

Gość gość Marcin H
Ja stosowałem Largomass. Środek bezpieczny, legalny i co może powinienem napisać na pierwszym miejscu skuteczny

Gość gość Neptun
Ja zdecydowałem się na zastosowanie Largomass i jestem bardzo zadowolony z efektu jaki udało mi się uzyskać.

Gość gość Jurek
Ja zastosowałem Largomass w celu poprawienie masy mięśniowej przy moim planie treningowym i było to bardzo dobre rozwiązanie

Gość gość Kamil
Też dołaczę do zdanie, ze lepiej to zrobić poprzez zastosowanie choćby Largomass i odpowiednio dobrany trening

Gość gość Andrzej
Ja akurat zdecydowałem się na zastosowanie largomass i jestem bardzo zadowolony

Gość gość Adam
Owszem możesz tak zrobić, nie mniej ja osobiście uważam, ze znacznie lepszym sposobem jest zastosowanie choćby Largomass

Gość gość Bartek
Ja szybciej bym zastosował Largomass. Moim zdaniem to bezpieczniejsze i jak na to jakie sam osiągnąłem efekty skuteczniejsze działanie

Gość gość Łukasz
Mi zastosowanie Largomass bardzo pomogło. W końcu uzyskałem efekt o jaki mi chodziło jeżeli chodzi o sylwetkę.