Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dziewczynka 4,5 roku ma ciągle czerwone miejsca intym gin czy pediat nam pomoze

Polecane posty

Gość gość

witajcie od jakiegoś czasu męczymy się z czerwonymi miejscami intymnymi u córki ma też upławy. wydaje mi się że jest to jakaś infekcja nasz pediatra ciągle twierdzi że upławy sa normalne a jak piecze to przemywać 2 razy dziennie korą dębu ale to nic nie pomaga!!! czesto skarzy się na pieczenia. smarję kremem nivea na dpazenia. szukać dobrego pediatry czy raczej ginekologa do któego sama chodzę ?

Gość gość
Do psychiatry idź

Gość gość
a próbowałas sudokrem? posmarować na noc, a rano powinno nie być śladu. może to być np. od jej własnego moczu. np. po soczkach mocz może być bardziej drażniacy.

Gość gość
sudocrem działa cuda. żaden inny tylko ten.

Gość gość
Albo wlej przygotowana gorąca wodę do miski i dodaj saszetke tamtum rosa przez ok tydzień,lacibios femina do połknięcia zuzyc do konca odbuduje florę bakteryjną w pochwie, syrop zurawit i dozo picia np wody mineralnej smakowe.gwarantuje że pomoże, miałam ten sam problem z 3 latka

Gość gość
Niech posiedzi w misce miałam dodać.

Gość gość
Albo wlej przygotowana gorąca wodę do miski i dodaj saszetke tamtum rosa przez ok tydzień,lacibios femina do połknięcia zuzyc do konca odbuduje florę bakteryjną w pochwie, syrop zurawit i dozo picia np wody mineralnej smakowe.gwarantuje że pomoże, miałam ten sam problem z 3 latka polecił ci tą kurację lekarz ? czy sama kombinowałaś ? a czym myjecie miejsca intymne ? kupiłam ostatnio żel z AA dla dziewczynek fioletowy z motoylkiem