Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

40 tc i brak objawow porodu

Polecane posty

Gość gość

Jestem w 40tc i nie mam objawów porodu,nic a nic.Nie boli mnie brzuch ani krzyz ,dobrze się czuje,tylko mam dość czekania.Dziewczyny miala któraś z was tak???

Możesz sie naczekac jeszce 2 tygodnie :) ja zaczęłam rodzic w sobote wieczorem a nie.mialam wcześniej najmniejszych oznak zbliżającego sie porodu. Rano biegałam jesCze po szpitalu aby cos ruszyło :)

Gość gość
up

Gość gość
Ja tak miałam. Nagle odeszły mi wody i do szpitala. Skurczy nadal nie było. Dopiero po kroplówce po kilku godzinach ruszyło.

Gość gość
Up

Gość gość
Tez tak mialam. U mnie jedynym objawem zbliżającego się porodu bylo to, ze dzień wcześniej moje kostki u nóg wróciły do swojego rozmiaru:-) urodzilam 4 dni po terminie.

Gość gość
a ja nie miałam żadnych objawów, ani nic nie wywołało porodu i musieli cesarke zrobić 12 dni po

Gość gość
Dokładnie tak samo jak gość wcześniej. Zero objawow porodu - po 10 dniach na porodowke na wywołanie - 2 dni oksytocyny, cewniki na rozdarcie, masaże etc etc i cesarka bo nawet szyjka się nie skrocila Miesiączki miałam regularne jak w zegarku nie ma szans ze pomylił się termin... Teraz czekam na poród drugiego dziecka i mam zaplanowane cc bo lekarz twierdzi ze taka moja natura i raczej naturalnie nie rusze. Cesarke mam we wtorek - 39 tc

Gość gość
Młoda mama zabija każdy temat. Tragedia. NIKOGO NIE OBCHODZI TWOJA HISTORIA młoda mamo. Spadaj stąd

23.39 twoje hejty też każdego mała obchodzą, wręcz przeciwnie. Każdy takich gości jak ty traktuję jak karaluchy nie do wytepienia :)

Gość gość
To ja autorka,niestety u mnie nic się nie dzieje w dalszym ciagu spokoj.

Gość gość
A kiedy masz lekarza? Po terminie chyba warto wybrać się prowadzącego, przynajmniej u mnie tak jest.

Gość gość
* do prowadzącego

Gość gość
Jutro ide na wizyte,ciekawe co powie.Dziecko się rusza wiec sie nie martwię ze cos jest nie tak,tylko to czekanie najgorsze.

Gość gość
Jest ktoras z was po terminie i oczekuje na poród??Jak się czujecie i co powiedzial lekarz??