Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Maras8777

Mój kolega zdradza dziewczyne a ja sie w niej kocham

Polecane posty

Gość Maras8777

Mój kolega jest z nią od 3 lat od jakiegos czasu ja zdradza mowi mi o wszystkim jej wmawia ze ma nadgodziny w pracy, zdradza ją z jakąs brzydulą(sam widzialem) z pracy. Jego dziewczyna jest sliczna, kochana i miła podobała mi sie od zawsze, dbała o niego strasznie az za bardzo bo nawet mu sniadania do pracy robi. Przestałem miec kontakt z nim bo jestem sam na niego poirytowany że tak robi problem w tym że ona serio mi sie podoba i i chciałbym spróbować cos zdziałać w końcu on jest nie fair wobec niej.

Gość Maras8777
To nie jest złt pomysł ale to zabwa w podchody... Od początku się w niej kocha zawsze jak przychodziłem do nich w goscine to serce biło, on ją zdradza nie moge tego pojać. Nie zależy mi na jego przyjazni w końcu jest frajerem co gra na 2 fronty chodzmi mi tylko o nią. Chciałbym byc delikatny w tym.

Gość gość
Odpuść sobie ją. Po co co ci używana i to jeszcze po kumplu?!

P*****l kolege on ci loda nie zrobi. Jak zachowuje się jak frajer to niech spada obij mu mordę i po kłopocie. Szkoda dziewczyny im szybciej się dowie tym lepiej dla niej. Nie ważne jak ale lepiej by było jakby to od ciebie wyszło.

Gość Maras8777
Bo mi skradła sobą serce? i o niej mysle od 3 lat? Nie przeszkadza mi to że była z nim.