Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Przedziwne ogloszenie na olx

Polecane posty

Gość gość
Hm, czy ja wiem, czy dziwne?Fakt, mało kiedy niania opiekuje się dzieckiem w miejscu pracy matki, ale w sumie nie jest to jakieś całkowicie niespotykane zjawisko.

Gość gość
Jezeli ma swoja firme badz pracodawca na to pozwala to dlaczego nie . sWietny pomysł córka zawsze " na oku " a mama w pracy i karmiona piersia .

Chętnie bym się ją zajął i wychował na porządna kobietę a nie takie szmaty jak teraz w polsce. Niestety nie chce opiekuna. Tylko opiekunkę.

Gość gość
A czemu dziwne? Zupełnie normalne.

Gość gość
Normalne.

Gość gość
Dla was to jest normalne, że ktoś zabiera niemowlaka do pracy? Dla mnie to bardzo dziwne. Co to za praca, jeżeli trzeba czas poświecić dziecku. Przecież dziecko nie śpi cały czas, trzeba się nim zajmować, przewijać, dziecko płacze. Pól biedy, jeżeli ta mama ma swój pokój, choć nie sadzę, aby płacz nie był słyszalny. Jeżeli nie, to nie chciałaby mięć obok takiej koleżanki. Biuro to nie żłobek.

Gość gość
raz, ze praca z tak malym dzieckiem ? pod okiem opiekunka ? fajnie, zabierac na spacery pod praca ? a jak pogoda nie dopisze, to co ta opiekunka ma robic z maluchem ? takie dziecko powonno raczej byc w domu. Poza tym jest na tyle duze, ze przezyje pol dnia bez mleka matki. Dla mnie bardzo bardzo dziwne

Gość gość
Widocznie, skoro może, to albo ona jest szefem, albo pracuje sama, albo ma tam życzliwych zwierzchników. Widocznie pracuje, bo musi, a dziecka nie chce zostawiać w żłobku na cały dzień- takie dziwne? Pewnie niejedna mama wybrałaby takie rozwiązanie gdyby mogła.

Gość Anoo1982
moze to jej firma . Dla mnie to nie jest dziwne baa nawet ciekawe rozwiązanie .

Gość gość
jak dla mnie jakaś zarozumiala debilka, nie chcialabym u niej pracowac

Gość gość
wiesz ci, ciezko mi sobie wyobraxic siebie pracujacac a pod budynkiem chodzaca w kolo opienuke z moim dzieckiem.