Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moj facet bardzo naciska na dziecko

Polecane posty

Gość gość

Mam 23 lata on 24. Ja jeszcze studiuje, on juz pracuje. Dobrze zarabia ale problem w tym że jestesmy razem dopiero pól roku. Taką decyzję mogę podjąć po dluzszym czasie bycia razem a nie po pol roku. Poza tym on od początku znajomości dużo mówil o dzieciach i sprawdzal mnie pod kątem tego jaka bede matka. Dziwnie się czuje bo on mnie traktuje tylko jak matke dla jego dzieci a nie jak kobiete która kocha i z która chce byc w zwiazku jako partnerke itp. Nie wiem co zrobic. boje sie troche ze on np przebije prezerwatywe zebym zaszla w ciaze. Strasznie na to naciska. Czy tylko rozstanie wchodzi w gre?

Gość gość
a chce tylko dziecka ...czyli taki rodzinny czy chce cie w domu udupić ?

Gość gość
Juz bym się oddaliła z takiego układu. Dziecko? A moze tak po kolei. Co z uczuciami, slubem, utrzymaniem, mieszkaniem.. Ma jakąś obsesję rozpłodową. Psychol. Idź do giną, i bierz tabletki. W tajemnicy. Schowaj dobrze, by nie widział. Ale czy o to chodzi? By się ukrywać, skracać? Naprawdę dziwny facet. Czy nie masz wrażenia, że on chcę Cię przywiązac do siebie dzieckiem? Miałam kiedyś takiego psychoza rozpłodowego i wiałam od niego.

Gość gość
Jest rodzinny. Nie chce mnie udupić w domu tylko chce miec jak najszybciej dziecko. Nie zrobie sobie dziecka po pół roku nie oszukujmy sie.

Gość gość
Powiedz, że jak się mocno naciska na dziecko, to można mu zrobić krzywdę. Mój kuzyn nacisnal za mocno i się zesralo.