Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kto cos umie to ma w Polsce dobra prace

Polecane posty

Gość gość
450e w ekstra stanie buaahaaałaaaaa:D chyba pokoj debilu:D anie mieszkanie:D we francji codziennie strzelaniny i podpalaja auta, siedz sobie w tym ciapatym syfie bueheheheeeeee.

Gość gość
"Kto coś umie" napisze nazwę tematu poprawnie. Mieszkasz w Polsce i poprawnie nie umiesz napisać?

Gość gość
Czep sie tramwaju :p

Gość gość
Wolę czepić się debila który zakłada temat o umiejętnościach a ironicznie nie umie nawet skleić zdania.

Gość gość
Na prowincji Polski świnio wynajm mieszkania także kosztuje grosze. U mnie w mieście wynajmiesz mieszkanie świnio za 300 zł, dodaj do tego rachunki 500 zł, plus jedzenie 500, to także świnio przeżyjesz. Co za kurfa tępa ściera. W*********ja zdziro na francuskie fora jak ci się Polska nie podoba, Łachudry perdolone.

Gość gość
Za 300zl to chyba bude dla psa wynajmiesz. Ale przynajmniej w takiej budzie nie bedziesz narzekal na 2 kurki i grzyba buehehehaaaahahah

Gość gość
Wy nawet kundle dwoch kurkow w uka nie umiecie uzywac buhahaaaaaaaaaa:D

Gość gość
MIeszkanie za 300 zl -- to chyba nie jest duze miasto, :-) Pipidowka Dolna

Gość gość
Prawde piszesz. Za 300 mozna wynajac piekny pokoik na wsi i super okolica. Czyli to 60funtow. Pyszna zywnosc codziennie od gospodarza zadoplata. Gdzie w uka wy kundle wynajmiecie za 60f no slucham buhahaaaaa:D

Gość gość
Bez komentarza buahaha :D

Gość gość
Codzienne strzelania we Francji ? Ją też mieszksm ty , nie będę pisać gdzie konkretnie bi ten debil i tak się wszystko . uważają by ciebie w Z Polsce nie zastrzelili i skończył oglądać filmy kryminalne . We Francji w dużym mieście małe mieszkanie spokojnie można za 400 euro wynająć . ją mam swoje i nie place czynszu jsk w Z Polsce . Francuzi nie mogą wyjść że zdumienia jak im opowiadań że w Polsce mam mieszkanie i place czynsz 380 zł , Mimi że nikt nie mieszka . bo mimo własności to spółdzielni muszę płacić

Gość gość
Bingol, jestes co najwyżej śmieciarzem / pracujesz przy kanalizacji :D:D

Gość gość
A gdzie Ty w Polsce zrobisz takie zakupy żywnościowe np za 275-300 złotych jak ja za 50 funtów ?? co ? idiota skończony :O :O

Gość gość
Co za emigracyjny przygłup, który nie rozumie co sie do niego pisze.

Gość gość
Cfelw gnijace w uk mysla ze ktos ich zatrudni za minimalna uk:D gnija za benefitach yeuopy a ja w polsce zyje jak nalezy w ladnych mieszkaniu bez grzyba i dwoch kurkow.

Gość gość
U mamusi na garnuszku :) ile godzinek dziennie mamusia pozwala siedziec przy kompiku? Buehehehe :D

Gość gość
U mamusi to ty zyjesz szmato na benefitach w jukeju błeheheeeeo :D

Gość gość
Nie mieszkam u mamusi świnio, ale żałuję, że moi rodzice nie mieli szansy pomoc mi na tyle w życiu, bym nie musiał błagać się po smierdzacych jukejach. Gdybym mógł z nimi zamieszkać w jakimś dużym, piętrowym domu, to zrobiłbym to bez wahania i nie musiałbym wyjeżdżać do śmierdzącego jukeju. Na szczęście już żyje w mojej kochanej Polsce, szkoda tylko, że 700 km od moich rodziców. Kocham ich ponad życie i tęsknię za nimi jak diabli. Juz ich prawie dwa lata nie widzialem. Mam nadzieje, ze w wakacje się spotkamy. Wspolczuje wam śmiecie, że nie macie tak cudownych rodziców jak ja. Wasi starzy to patologia, bo tylko patologia doprowadza do stanu, by dzieci nie tęskniły za rodzicami. Yebac was antypolskie skurfysyny. Widać z jakich patologii się wywodzicie, skoro nie tęsknicie za rodzicami. Jeszcze pogardliwie zwracacie sie per mamusia. Yebani nieudacznicy.

Gość gość
Nic nie musiales smieciu. Chciales bo jestes pazernym nedznym polaczkiem ktory ma o sobie za wysokie mniemanie. Jestes zalosna swinia pazerna na funciki. No ale niestety, nie jest latwo i nie kazdemu wychodzi w UK. Dlatego wrociles do PLU. Koniec sciemniania. :D

Gość gość
To cie rodzice kochaja jak sie 2 lata nie widzeliscie :D tak cie kochaja jak ty ich :D

Gość gość
Wynajem mieszkania w Polsce za 300? :D:D Dziecko, odrób lekcje, w poniedziałek jest szkoła.

Gość gość
Szmato co ty wiesz o życiu w PL świnio. Lizalas juz jaja?

Gość gość
Widocznie to co wiemy wystarczylo zeby wyjechac. I byla to najlepsza decyzja

Gość gość
w polsce dobrze płatną pracę ma ale tylko złodziej, bo uczciwy napewno nie

Gość gość
w polsce dobrze płatną pracę ma ale tylko złodziej, bo uczciwy napewno nie x Debil siedzi w uka nic nie umiał to wyzywa innych pracujacych od złodzieji :D gnij w uka pedrylu :D

Gość gość
ość dziś w polsce dobrze płatną pracę ma ale tylko złodziej, bo uczciwy napewno nie x Debil siedzi w uka nic nie umiał to wyzywa innych pracujacych od złodzieji smiech.gif gnij w uka pedrylu smiech.gif nie debil tylko, że ja po 37 latach pracy mam 1500 zł netto, i nie siedzę za granicą tylko w tym pieprzonym kraju, jestem za stara i schorowana na wyjazd bo bym wyjechała. Także my starzy na emeryturze i pracując mamy 800 - 1700 zł, dociera to do ciebie za przeproszeniem bałwanie. Nie wszyscy jesteśmy młodzi, a jak uważasz, ze starym nie należy się nic to zastrzel nas i wuj, bo wystarczy p********y rząd nas głodzi przez tyle lat.

Gość gość
Juz na starcie samoboj "wuj" raz jako kolezka 64 lata a tu ona starsza babcia :D bingol cwelu, wszedzie cie zdemaskuje nieudaczniku huehehehehe :D