Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Tak naprawdę najczęsciej jestem mila dla ludzi bo wiem ze mi sie to oplaca

Polecane posty

Gość gość

A tak normalnie to wcale nie mam ochoty byc ani uprzejma, ani miła, czesto ludzie mnie irytuja, ale jesli wiem, ze moga mi sie kiedys przydac to tego nie okazuje i dlatego udaje kolezenska itd :P Ma ktos podobnie?

Gość gość
wszyscy ekstrawertycy tak mają 😴 dlatego wolę introwertyków, są przynajmniej szczerzy i jak za kimś nie przepadają to nie udają, że jest inaczej 🖐️

Gość gość
ja tak nie mam, bo nie jestem fałszywą kanalią.

Gość gość
Ale ja jestem introwertyczką choć mam kilku znajomych i chłopaka, ale tak ogolnie jestem mila dla ludzi bo wiem, ze kiedys moga mi pomoc np w pracy, na studiach itd Rzadko tez kiedy jestem zupelnie szczera i nie mowie wszystkiego co mysle praktycznie nikomu

Gość gość
Albo czasem np jakas kolezanka mnie drazni , mysle o niej co najgorsze, ale udaje ,ze ja lubię, no chyba ,ze ktos jest dla mnie niemily to ja dla niego tez mila juz nie jestem

Gość gość
znaczy w sumie i tak w dzisiejszym porąbanym świecie zawsze wygrywa kłamstwo i fałsz.

Gość gość
Tzn, owszem są osoby ktore lubię, ale nawet im czesto nie mowię wszystkiego, bywa ze i oni mnie irytuja

Gość gość
na tym polega świat relacji dorosłych, utrzymujemy znajomości dla pewnych korzyści oraz izolujemy pseudoznajomych którzy są nieprzydatni i destrukcyjni