Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak pozbyć się zazdrości????

Polecane posty

Gość gość

Proszę o pomoc gdyż zjada mnie ona od środka nie wiem jak sobie z nią poradzić ?;( załamana

Gość gość
kup smycz i zainstaluj ją na swoim zwierzaku

Gość gość
tabletki na przeczyszczenie. Porcja to 3 dawki naraz, a za godzin kilka myślisz już tylko o własnej d....

Gość gość
świetna odpowiedź a Ty tak praktykujesz? i sprawdza się?

Gość gość
jak już mowie, przez zazdrość nic nie zdobędziesz a okaleczysz samego siebie, zazdrość zniszczy cie i już cie niszczy w środku ,pomyśl tak czy coś z tego masz ze innym zazdrościsz ,pewnie nic wiec po co zazdrościsz jak przez to nawet się nie wzbogacisz a upadniesz na zdrowiu bo nawet może ci twoja psychika paść i możesz znalez się w psychiatryku przez chora zazdrość , bo zazdrość to choroba którą się leczy samemu także zmień myślenie ze zazdrością niczego się nie dorobisz.

Gość gość
chodzi o zazdrość o mojego faceta:/

Gość gość
z tymi tabletkami dobre, zastepczo moze byc sok z kiszonej kapusty

Gość gość
zamień zazdrość w obojętność

Gość gość
Czy est tu ktoś kto naprawdę ma coś mądrego do powiedzenia? Proponuje osobie od kapusty nasiona CHIA na czczo 1 łyżeczkę..

Gość gość
myślicie że to fajne być chorobliwie zazdrosnym? Pytanie czyja to wina? Traktowania przez tą 2 osobę?

Gość gość
Ale dlaczego jesteś taka zazdrosna? Co on takiego robi?

Gość gość
Było kilka sytuacji np ma 2 dzieci z 2 rożnymi osobami, niekiedy porównuje mnie że ona to potrafiła to a Ty nie , masz ładne nogi ale uda jeszcze troszke musisz pochodzić na ten fitnes , nie myślisz ja jestem facetem i dam sobie rade w takiej sytuacji a Ty nie ....

Gość gość
myśle że zazdrość pojawiła się wtedy kiedy zaczęły się tetekściki

Gość gość
Ma 2 dzieci z innymi kobietami? Poważnie? Po co Ci taki facet? Jesteś stara i brzydka?

Gość gość
nie jestem stara on jest starszy o 11 lat, tak niestety 2 z dwoma innymi.

Gość gość
Po co mi? Miłość od pierwszego spojrzenia.. a z tym ciężko dyskutować.

Gość gość
To poszukaj kogoś normalnego! Bez dzieci i szanującego Cię!

Gość gość
Tylko problem tkwi w tym że ja chce być z nim...

Gość ffweww
Ma 2 dzieci z innymi kobietami toz to rozsiewacz spermy, może przekonany o swej królewskości i marzący o jak najefektywniejszym przekazywaniu genów. albo jest tępą dzidą i nie umie się zabezpieczać, szok! po co ci taki, jak p*****lnie w kalendarz to g****o dostaniesz :D

Przykro mi to pisać, ale skoro mówi tak, a dwoje dzieci ma z dwiema różnymi kobietami, to wskazuje to na to że po prostu kobiet nie szanuj i szanować nie będzie. Ty jesteś zazdrosna, to normalne bo każda z nas chce jak najwięcej uwagi. Miłość jest miłością, ale jeśli spojrzysz na to chłodno, z perspektywy to może zobaczysz ze stać Cię na kogoś lepszego.

Gość gość
myślę ze z twoim facetem jest coś nie tak i to on powinien się leczyć ,bo nie wiem dlaczego patrzy wzbudzić w tobie zazdrość ,ja bym mu powiedziała nie podobam ci się to fora ze dwora, tego kwiatu pól światu, cen się wysoko a uwierzy wkoncu ze jesteś jego wygrana na loterii

Gość gość
jesteś na pewno ładna kobieta, tylko masz zaniżone poczucie własnej wartości, tak podejrzewam ja bym go kopla w 4 litery takiego pajaca ,i poszukała lepszy egzemplarz bo chce cie poniżyć porównując z innymi kobietami. Za każdym razem, kiedy kobieta rywalizuje z inna kobieta, poniża sama siebie, zmień to.

Gość gość
poza tym wyczul w tobie to ze za mocno ci na nim zależny, dlatego zaczął cie poniżać, zacznij go delikatnie olewać, to znaczy nie spotykać się za często z nim, nie interesowac się, co teraz robi i go nie kontrolowac, nie odbierać ciągle tel i nie patrzeć w komórkę napisał eskę czy nie, mieć wyj****e, on w koncu zareaguje na brak kontaktu co się ztoba, dzieje ,tak możesz zrobić, ale ja bym go olała z twojego opisu to czysty pajac

Gość gość
Dziękuje za podpowiedzi i odpowiedzi dużo w tym prawdy tak niestety spadła moja ocena samej siebie. Na ostatnią odpowiedź mogę powiedzieć jedno trudno będzie mieszkamy razem.

Gość gość
jak mieszkacie razem to bym mu powiedziała prosto w oczy usadzcie, wygodnie w fotelach i mu powiedz nie porównuj mnie do Aśki, Baski ,ja jestem sobą i nie zamierzam, rywalizować z innymi kobietami, znam swoja wartość bo się cenie, chyba ze chodzi mu o seks to sie czepia, wtedy powiedz mu czego ty oczekujesz w związku a czego nietolerujesz