Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość HalloItsME

Szczęście i cudowni faceci są tylko w filmach???? Co macie mi do powiedzenia?

Polecane posty

Gość HalloItsME

Wyobrazcie to sobie. Sytuacja wygląda tak: narzeczony pracuje w delegacji, wraca na weekendy, w weekendy oboje stydiujemy, niewiele mamy czasu dla siebie. A kiedy już znajdziemy chwilę to on nie okazuje mi uczuć, ja muszę się prosić o pocałunek itd. Wieczorami zasypia od razu jak się położy do łóżka. Ponad miesiąc temu przyszedł na świat nasz synio. Początkowo się przykladal ale teraz znowu tak jak i sie nie zajmuje mna tak i małym. Rozmawiam z nim, mmówi ze taki jest inie jest mu łatwo się zmienić ale próbuje. Chciałabym żeby był bardziej domyślny. Teraz ja siedzę w domu tylko dziecko, pranie, sprzątanie, a on nawet nie potrafi mi się odwdzięczyć. Czasem mam ochotę odejść ale kocham go, nie chce innego faceta, a jednocześnie chciałabym być szczęśliwa. Czy to szczęście istnieje tylko w filmach?

Gość gość
Ja nie narzekam. Wzięłam sobie mężczyznę prawiczka: byłych brak:) alimentów brak :) niepijący - :) niepalący :) jako już rozprawiczony przeze mnie prawiczek romantyk jest spragniony czułości, namiętności i pocałunków :) dzieckiem chętnie się zajmuje :) wmówiłam mu, że prawdziwy seks w związku rozpoczyna się od orgazmu kobiety i teraz dopóki nie doprowadzi mnie do orgazmu nie może we mnie wejść i tak przez pierwszy tydzień całodniowych Jego starań od tego czasu mam codziennie orgazm. Synek je regularnie i nie ma problemów ze snem więc mamusia może nacieszyć się tatusiem :)

Gość gość
szęście nie przychodzi samo. To wynik Twoich wyborów. Wzięłaś sobie faceta który jest z natury mało wylewny, zwaliłaś na niego obowiązek łożenia finansowego na siebie i dziecko i masz pretensje, że pada na pysk.

Gość gość
gość dziś Dokładnie tak. I jeszcze narzeka heh

Gość gość
miłośś to bzdura istnieje w filmach i tanich lekturach