Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

która czekolada mleczna jest waszą ulubioną? moja to Wedel

Polecane posty

Gość gość

nie znam drugiej tak smacznej...Lindt przerekamowany, smakuje sztucznie...Wawel dziwny jakiś

Gość gość
Wypad z tym marketingem. Tu na kafe kazda ma swoj gust i twoja reklama go nie zmieni. Wedel to teraz najwiekszy szajs,wszystkie wyroby ohydne. 30,40 lat temu to byly wyroby palce lizac. Nie przekonuj nas ,szkoda twojego cennego czasu reklamowego.

Gość gość
moja najtańsza z Aldi, niebo w gębie Milka, Wedel itp. to syf, sam cukier, więc ten nędzny marketing na mnie nie podziała :P

Gość gość
Wawel dziwny jakiś? To chyba ty autorko reklamy jestes dziwna,wawel o niebo smaczniejszy od wedla. A reszta j/w.

Gość gość
Wedel smakuje jak sztuczna czekolada blee. Najlepsza jest magnetic z biedronki pycha.

Gość gość
ja lubię tą z lidla mmmmmiam! smakuje jak kiedyś te figurki albo te stare niemieckie czekolady "Maurinus" no przynajmniej podobnie :P Kurde jaki ten Maurinus miał zapach i smak!

Gość gość
magnetic to dopiero smakuje jak sztuczna czekolada...wyrob czekoladopodobny. no ale biedota z biedry nie ma kasy na wedla czy wawela więc... p.s. wawel ohydny, nie smakuje jak czekolada. wedel pychota