Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam obsesję ...

Polecane posty

Gość gość

na punkcie byłego męża. To chora sytuacja oboje mamy nowe związki on ma 2 dzieci z inną, a ja nie mogę przestać o nim myśleć. Trwa to już od 6 lat więc czas nic tu nie pomaga.

Gość gość
Jak się uwolnić od tego?

Gość gość
Powinnaś pogadać z psychologiem, sama nie poradzisz z tym

Gość gość
zawsze szczery stuknij się w głowę, mam problem a ty jakieś bzdury wypisujesz. nie, nie mamy dzieci.

Gość gość
ciekawe czy jest tu ktoś, kto poradzi coś mądrego czy tylko same jakieś dziwolągi bez rozumu.

Gość dlugowlosa na szpilkach
Juz Ci ktos wyzej poradzil madrze -psycholog..

Ja tez nie bardzo rozumiem ,czym sie objawia ta obsesja ,oprocz ciaglego rozdrapywania przeszlosci w myslach ?Lazisz za nim,sledzisz go ?

Gość gość
Po pierwsze kto ci powiedział, że nie mam dzieci. Po drugie kto powiedział, że ja się do niego czepiam, nie mam z nim kontaktu. Chodzi o to co się dzieje w mojej głowie.

Gość gość
Zastanawiam się jak bardzo muszą być nieszczęśliwe te osoby, które piszą takie idiotyzmy... żałosne.

Gość gość
Jakbyś czytała ze zrozumieniem to właśnie, dlatego szukam pomocy i chcę wymazać ex z głowy ... ale niektórzy potrzebują całe życie, żeby nauczyć się rozumieć sens słów pisanych... żal mi cię :-(

Autorko czy Ty nie odrozniasz zdan pytajacych od oznajmujacych ..? Co do szczescia ,na moje oko gosc w kosc wyglada na focie calkiem radosnie ,a I ja nie narzekam .. Utworzylas sobie w glowie ten sztuczny idealny swiat ,pewnie jako ucieczke od domowego kieratu , mozesz albo cos z tym zrobic albo nie ,pewnie jest Ci dobrze z ta swoja utopia ,tylko partnera I rodziny szkoda.. Chcesz porady -zacznij byc szczesliwsza pracujac nad zwiazkiem I rodzina ,a nie myslisz o p*****lach...

Gość gość
to straszne świństwo nazwać osobę nie mogącą mieć dzieci jałową... że tacy podli ludzie żyją na świecie.

Gość gość
No i tu leży problem gdyby to było takie proste to nie pisałabym tu o pomoc

"to straszne świństwo nazwać osobę nie mogącą mieć dzieci jałową... że tacy podli ludzie żyją na świecie." A jak nazwiesz kogos kto zyje w klamstwie i mysli o bylym zamiast sie zajac czyms pozytecznym ?

Gość gość
a kto powiedział, że w kłamstwie?

Gość gość
nie przejmuj się,każdy ma jakąś schize ,jeszcze trochę i wszyscy umrzemy,ciesz się życiem jakby każdy dzień był ostatni,że głowa coś sobie myśli no i co z tego,niech myśli a Ty rób swoj***adz ponad

Gość gość
Jak chcesz wiedzic , czy on tez o Tobie tak mysli, napisz do mojej wrozki Sofii. Jest świetna. Jej adres to tarocistkasofii@wp.pl

Gość gość
No wiesz widocznie nie wiesz, co można zrobić z miłości i mój obecny mąż się tym nie przejmuje, bo to nie ma dla niego znaczenia. Dla niego najważniejsze jest to, że jestem z nim. Ale macie rację czas docenić to, co mam a nie tkwić w przeszłości. Dziękuję.