Gość gość Napisano Marzec 4, 2016 Moi rodzice prowadzą gospodarstwo rolne, jestem jedynaczką więc wszystko przejdzie na mnie. Mam chłopaka, który też ma gospodarstwo i mieszka 200km ode mnie- jest już moim narzeczonym i jesteśmy razem dwa lata. Bardzo go kocham i mamy mieszkać u niego . Niestety, jest tu okropnie, gospodarka jest stara, i nie podoba mi się. Nie widzę tu siebie do końca życia i swojej przyszłości. On powiedział mi że jak ma przyjść do mnie, to lepiej żebym go zostawiła.. Moi rodzice robią wszystko dla mnie, i jest u nas na prawdę ładnie, mamy większe gospodarstwo i na pewno lepiej żyłoby się nam u mnie. Niestety, chłopak jest tak uparty że nie chce. Ma starszego brata i młodszego- mówię mu że oni może będą chcieli się zająć tym. ale on się uparł . Więc od jakiegoś czasu zastanawiam się nad rozstaniem.. Nie wiem czy kocham go na tyle żeby tak się poświęcić. Wiem, że to moja decyzja ale nie mogę sobie z tym sama poradzić.. proszę o jakieś rady... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach