Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

TY OD NAMYSŁOWA WEJDŹ TU

Polecane posty

Gość gość

Może byś tak zrobił serię "poznajmy Namysłów bliżej" i pokazuj nam codzienie inne ciekawe miejsce w Namysłowie wraz z opisem, ale fajnie byłoby gdybyś osobiście robił fotki danych miejsc czy budowli

Gość gość
Przecież ja tam nie jestem codziennie ja mieszkam w okolicach i poczytaj na necie o mieście namysłów zobacz zdjęcia i obejrzyj 7 minutowy filmik germany Poland Frankfurt Rzepin youtube

Gość gość
no to co ale od czasu do czasu mógłbyś wstawić fotkę jakąś a ty nic... ani jednej :/

Gość gość
Wstawie ale obejrzyj dziś ten filmik i poczytaj o Namysłowie oraz o rzece widawie stobrawskim parku krajobrazowym młyńskich stawach o wsi Polkowskie

Gość gość
I poczytaj i agroturystyce rychnów o wsi rychnów oraz o zalewie w Michalicach o wsi pokój one wszystkie z wyjątkiem rzepina są w powiecie namysłowskim

Gość gość
Wstawie zdjęcia obiecuje jutro jest sobota pójdę w teren i zrobię fotki i poczytaj o nadleśnictwie namysłów oraz o browarze namysłów o bramie krakowskiej fragmentach murów obronnych w Namysłowie o stobrawskim zielonym szlaku i rzece stobrawie

Gość gość
ale zrób tak fotkę że w prawej ręce trzymasz aparat, a lewą wyciągnij przed siebie i trzymaj w niej karteczke z napisem np. NAMYSŁOWIANIN i na tle tej karteczki rób zdjęcia róznych miejsc czy obiektów dobra obejrze dzięki przyjacielu

Gość gość
Obejrzysz fotki na necie i filmik i poczytasz żebyś nie był jutro w szoku po pięknie krajobrazu jak zdjęcie zrobię poczytaj polecam

Gość gość
ale ja właśnie chciałbym od ciebie takie fotorelacje (z karteczką w tle żeby było wiadomo że są twojego autorstwa) plus opis danego miejsca w Namysłowie a nie że mam se oglądać setki fotek w necie bo to drugie jest akurat nudne...

Gość gość
Neptyk oraz ty obejrzyj fotki w necie i poczytaj jako gra wstępna ja zrobię zdjęcia jeszcze fajniejszych miejsc ale obejrzyjcie podałem strony powyżej

Gość gość
Neptyk szykuj aparata namysłowianinie jepany :o

Gość gość
a czemu nic nie mówisz o "My Box Namysłów" ? taki piękny obiekt...

Gość gość
My Box to galeria handlowa i to nie jest zabytek tylko są tam sklepy poczytaj o tych miejscach i miejscowościach podanych powyżej

Gość gość
Od kiedy centrum handlowe to zabytek? Przecież to wytwory współczesności

Gość gość
no ale ja nie mówie o samych zabytkach tylko po prostu o CIEKAWYCH MIEJSCACH w Namysłowie a taka galeryjka handlowa w takim zadupiu to jednak swego rodzaju sensacja...

Gość gość
W Namysłowie są dwie galerie handlowe 40 km od Namysłowa jest galeria miodowa w Kluczborku i to nie sensacja

Gość gość
I wytłumacz mi jak namysłów to zad***e skoro leży 40 km od Opola i 60 od Wrocławia mając do nich bezpośredni dojazd do Wrocławia jak się jedzie to w połowie drogi jest droga ekspresowa S8 i nią bezpośrednio do Wrocławia można dojechać do tych dwóch miast dojazd zajmuje mniej niż godzinę poczytaj o Namysłowie

Gość gość
I MY BOX NIE JEST ATRAKCJĄ W NAMYSŁOWIE BO W NAMYSŁOWIE MIEŚCIE 16 tysięcznym jest jak na liczbę mieszkańców za dużo sklepów ludzie mają ich w nadmiarze i dość

Mateusz nakręcić film i wrzuć na YouTube jak opowiadasz o ciekawych miejscach i spacerujesz po Namysłowie :D

Gość gość
Ezad***e gdzie psy szczekają d****i.

Gość gość
Poza tymi dwoma galeriami handlowymi jest lidl kaufland Tesco towaroteka dwie biedronki Intermarche Bricomarche polo market Dino delikatesy centrum Carrefour lewiatan Agata meble meble Bodzio avans neonet media expert mix Electronics chińskie centrum handlowe meble forte kilka lub kilkanaście żabek textil market economico eko mnóstwo sklepów na rynku i wokół rynku i plac targowy mnóstwo restauracji

Gość gość
To nie zad***e tylko fajne miasto

Gość gość
nie twierdźcie że to zad***e jest jeszcze fotojoker alma abc euro sklep groszek metka cocodrillo tych sklepów w namysłowie zapomniałem ich wymienić i wiele wiele innych na rynku i w pobliżu rynku ich jest za dużo by wszystkie zapamiętać

Gość gość
W Namysłowie też jest basen delfin stadion, na rynku jest lodowisko są bunkry pod ziemią kilka razy do roku cyrk i wesołe miasteczko przyjeżdża jest dom kultury jest dużo parków i zieleni w pobliżu jest dużo lasów jest zalew w Michalicach agroturystyka we wsi Rychnów itd napisałem powyżej na jednych z pierwszych komentarzy na tej stronie w pisz sobie w Google i jak ktoś nie ma auta to pociągiem bezpośrednio z pkp w Namysłowie do Wrocławia Częstochowy może dojechać

Gość gość
W Namysłowie pracy nie brakuje z zakładów są ZAKŁADY VELUX DIEHL CONTROLS NESTLÉ są też zakłady przemysłu lekkiego zakłady stolarskie browar namysłów

Gość gość
30 km od Namysłowa w Kępnie i okolicach jest mnóstwo ogromnych i gigantycznych zakładów stolarskich i tapicerskich ich jest dziesiątki jak nie setki bo tam jest zagłebie stolarskie w tych zakładach zarobki poniżej 3 tysi nie schodzą można nawet 4 do 5 tysi na miesiąc zarobić tam ciągle nowe powstają jest duża konkurencja dlatego zarobki w miare dobre w Kluczborku 40 km od Namysłowa też są wielkie hale czyli ogromne zakłady pracy takie jak np marcegalia pod Kępnem te największe zakłady stolarskie to BENIX, ROPEZ MIRIAM

Gość gość
Z hoteli w Namysłowie to hotel zorza hotel pod lasem dworek różany

Gość gość
Odpiszcie

Gość gość
Aaa i przypominam namysłów to nie zad***e tylko fajne miasto