Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Boje sie spotkac z chlopakiem, ktory mi sie podoba...

Polecane posty

Gość gość

Stresuje sie, bo on sie wydaje idealny, a ja nie. Nigdy nie spotkalam tak wspanialego mezczyzny. To jest pierwszy taki w calym moim zyciu, konczy teraz studia, jest bardzo madry, ulozony, bedzie duzo zarabial, jest wierny z poczuciem humoru, rozumie kobiety, jest wysokim brunetem, mozna z nim pogadac na kazdy temat. Jest tak cudowny, ze naprawde czasem sie zastanawiam czemu on ze mna gada I obawiam sie, ze jak sie spotkamy to sie zrazi do mnie.. czy jest jakis sposob na zrobienie dobrego wrazenia ?

Gość gość
Bądź poprostu soba po co udawać?

Gość gość
Jestem soba on mnie akceptuje jak narazie, ale jesli zrobie zle wrazenie to strace takiego dobrego chhlopaka...wbrew pozorom jest pierwszym mezczyzna od bardzo dawna, ktory podoba mi sie w 100% , wczesniej zawsze w kazdym wyszukiwalam wady...

Gość gość
Pozory mogą mylić wiesz o tym .ale wcale nie twierdze ze akurat z nim mize tak być.sluchaj jeżeli mu naprawdę zależy to nawet jeśli zrobisz jakas gafe on tego nie zauwazy.ale tak mi się cos wydaje ze masz niskie mniemanie o sobie

Gość gość
No tak troche mam... mam nadzieje, ze bedzie dobrze :) dzieki :)

Gość gość
widac ze jestes b. mloda osoba.czego bys bardziej zalowala, gdybys mu sie nie spodobala i sie przestal toba interesowac czy gdybys juz na starcie zrezygnowala a potem do konca zycia myslala, a co gdyby?zaryzykowac, to jedyne rozsadne wyjscie.swiat sie nie zawali jak nic z tego nie wyjdzie, a bedziesz sobie w brode pluc jak stchorzysz

Gość gość
Glowa do gory powodzenia :)

Gość gość
Na pewno sprobuje, dziekuje :) chcialabym tylko zeby wyszlo maksymalnie dobrze :)