Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

w jednym pokoju dziadkowie z matką rozwódką, w drugim dwóch 20letnich byków

Polecane posty

Gość gość

a metraż 40 mkw. Taka sytuacja. pokój chłopaków 10 mkw, pokój rodzica i dziadków 20 mkw, matka uzależniona od telewizji, tv właczone cały dzien. jden z chlopaków caly dzien bywa poza domem bo go trafia szlag. Matka chłopaków zachwala że sa miedzy nimi cudowne więzi i tak wspaniale im razem. wyobrażacie sobie to?

Gość gość
aha, i jeszcze łązienka kilka mkw i kuchnia z korytarzem kilka mkw, to tak jakby ktos mi zarzucał że nie umiem liczyć do 40.

Gość gość
nie rozumiem jak można dzieciom zgotować taki los :( robic dzieci widzac ze nie ma sie gdzie mieszkac..... zwalac sie na glowe starszym rodzicom pewnie chcacym spokoju.....a tatuś dzieci gdzie? N.N. czy biedak totalny ze nic im nie dal?

Gość gość
No cóż widać mają takie warunki mieszkaniowe. Skoro nie próbują tego zmieniać to widać im to odpowiada:o

Gość gość
zazdrościsz im, autorko, jesteś zimną suczą, której dzieci śpią samotnie w nieprzytulnych łóżeczkach w swoich wielkich pokojach a ich małe serduszka płaczą z tęsknoty za ciepłem matki, ojca, dziadka, babci, listonosza i połowy osiedla 😭 współczuję twoim dziecią ;)

Gość gość
patologia. ale znam większą. 60 mkw dla 15 osób. czaisz to? 13 dzieci mieli (dzis te dzieci maja po 50-60 lat).

Gość gość
" a ich małe serduszka płaczą z tęsknoty za ciepłem" Padłam XD

Gość gość
2 pokoje 40 m w jednym babcia z dorastajacymi dwoma wnukami w drugim rodzice

Gość gość
ale chodzi Ci że po 20 metrów ma każdy z pokojów?

Gość gość
jeszcze ta pani z mieszkanka 40 mkw wyśmiewa się z ludzi z większym metrażem pod miastem, a z ludzi ze wsi to już rży. tylko że oni mają swoje pokoje a ona nic nie ma. moze ten smiech z nich to po to by sie dowartościowac. no tak, jakoś trzeba, dwójka dzieci, brak męża, mieszkania, siedzenie rodzicom na karku az d ich smierci a potem przejęcie schedy po ojcu. całe 40 metrów w betoniaku. TEŻ mi osiągniecie. a z innych ma czelnosc sie smiac.

Gość DZIECIOM dzieciom na boga
współczuję twoim dziecią oczko.gif- ja Tobie, polecam zapoznac sie ze słownikiem. Mianownik- dzieci. Dopełniacz- dzieCIOM, a nie dziecią!!!! Aż oczy bolą!!! Troszkę szacunku do osób mających czytac wasze teksty!!!

Gość gość
ona to napisała celowo ty głupia kotarianko :o

Gość gość
W drugim dwóch 20-letnich byków- to może czas żeby dorosłe dzieci wyfrunęły z gniazda? Zamiast strzelać focha i wychodzić na całe dnie, bo złe warunki, wziąć się do pracy i iść na swoje? I już inne warunki, matka u siebie, dziadkowie u siebie.