Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

seriale paradokumentalne, "Ukryta prawda" itd. ktoś normalny to lubi?

Polecane posty

Gość gość

Gra "aktorska" na poziomie 0, dialogi idiotyczne, sytuacje z d...y, naciągana akcja, czy wy to dajecie radę oglądać? "Trudne sprawy", "Ukryta prawda" i inne bzdury.... to nie lepszy serial z aktorami, którzy ukończyli szkoły teatralne i rozmawiają o czymś więcej niż o zupie? Nie mówię o Klanie i M jak miłość ale o jakichś komediach fajnych

Gość gość
Moja tesciowa czasem to oglada. Ale ona raczej traktuje to jak komedie wlasnie. Ogolnie normalna z niej babka ;)

Gość gość
Ja oglądam Szkołę - dzieci mają takie pomysły, że mózg staje w poprzek. Oglądam to w celach rozrywkowych

Gość gość
16:49 jestem z zawodu nauczycielem ale nie pracuję w tym chorym zawodzie. i uwierz mi rzygać mi sie chce jak widzę ten serial i od razu przełączam. Nadal po jego obejrzeniu zazdrościcie nauczycielom tych 2 miesiecy wakacji? rok to mało po takich cwelach ze szkoły

Gość gość
Do osoby powyżej - bywają gorsze i bardziej stresujące zawody. A co do nauczycieli to uważam, że powinni w wakacje również pracować po to by np. pracujący latem rodzice mieli co zrobić z dziećmi.

Gość gość
Można się wciągnąć :) Niektóre odcinki bywają zaskakująco dobre. Czasem w weekendy oglądam "Oskarżone" na Polsat Cafe. "Szkoła" też jest niezła.

Gość gość
Kilka dni temu przełączyłam z Ukrytej prawdy na jakiś amerykański serial o lekarzach. Jakość nieporównywalna. I żadnych gęb gadających wprost do kamery, nie mówiąc już o narratorze: "Trzydziestoczterolatka czuła się załamana ostatnimi wydarzeniami" :D

Gość gość
A ja oglądam Ukrytą prawdę, żeby się odmożdżyć. Wypoczywam przy tym. W tym samym czasie przeglądam neta albo gram na kompie. Nie jestem w stanie scierpiec tych polsatowskich, bo okropnie ci ludzie krzyczą. Szkoły tez nie włączam, bo mam dość szkoły w szkole :-)

Gość gość
Nie znoszę seriali paradokumentalnych, gra "aktorska" na poziomie betonu, teksty rodem z gimnazjum nawet jak padają z ust osoby dorosłej. Nie wiem jak nisko trzeba upaść, by lubić takie seriale, ale może i ja nie jestem lepsza, skoro tak nisko upadłam by wypowiadać się regularnie na takim forum jak kafeteria. Nie jest dobrze z moim mózgiem, muszę z tym skończyć, bo niżej jest już tylko "Ukryta Prawda" :(

Gość gość
Do osoby powyżej: nie poniżaj się tak, idź poczytaj Prousta. I posłuchaj Chopina. A potem się jaraj się tym jaka jesteś zayebista :-/

Gość gość
a ty czytałaś/łeś Prousta? To jakiś wyznacznik hiperintelektualisty? Moja znajoma pracuje w Ministerstwie Kultury i mówi, że zna tylko dwie osoby które Prousta czytały.Ale czy to o czymś świadczy?Chyba nie...więc daruj sobie sarkastyczne wpisy..może poczytaj Coratzara i posłuchaj Altan Urag-błyśniesz przy najbliższej okazji

Gość gość
to Zdrady sobie obejrzyjcie, z glosem T. Knapika, nie raz pokazuja niezle scenki :D

Gość gość
Czasem się przy tym odmóżdżam. W tym czasie zwykle oglądam net i w TV idzie wszystko po kolei, bo jestem tak zajęta, że nie chce mi się zmieniać kanału, który i tak jednym uchem słucham. Tych aktorów to chyba prosto z ulicy biorą, bo ich gra jest po prostu nie do skomentowania. Akcje tak pokręcone, że nawet czasem można się wkręcić. Ogólnie dno dna i w życiu bym się w towarzystwie nie przyznała, że to oglądam, nawet sporadycznie. Mam skończone bardzo trudne studia i na szczęście nikt by mnie o to nie podejrzewał.

Gość gość
Ja nie wierze ze tak wogole mozna... Co musi miec na codzien w głowie ten ktory to oglada .

Gość gość
Ja czasami oglądam, jak ktoś wyżej napisał dla odmóżdżenia; mam dość rozmów na wyższym poziomie w pracy. Jak bym na urlopie macierzyńskim to z nudów oglądałam prawie wszystkie takie seriale i wtedy czułam się ogłupiona:D P.S. Ilość tych programów i ich czas antenowy świadczy o dużej oglądalności...nie jest więc tak, że mało kto ogląda.

Gość gość
Mi wystarcza kafeteria. :-D

Gość gość
Hehehehehe ja tez przyznaje sie 'luknelam'na zdrady i faktycznie policjantow i policjantki ogladalam . Trudnych spraw ani dlaczego janigdy nie widzialam

Gość gość
Ja oglądam 19+ :P

Gość gość
Nie mam tv. Odmóżdżam się przy kafe i serialach na netfix- np. Wikingowie późnym wieczorem. Ogólnie uważam, że nienormalni są Ci, którzy mają włączony telewizor od rana do wieczora. .. potem te dzieci takie przebodźcowane i nadpobudliwe.

Gość gość
W tym czasie zwykle oglądam net i w TV idzie wszystko po kolei, bo jestem tak zajęta, że nie chce mi się zmieniać kanału, który i tak jednym uchem słucham. Xxxxx Żałosne. Wyłącz to ogłupiające pudło.. to już lepiej jakąś płytkę z muzyką włącz (o audiobooku pewnie nie ma mowy) skoro już taka zajęta jesteś.

Gość gość
Żałosne?nie używaj słów których nie rozumiesz

Można się przy tym pośmiać, no nie mówcie że nie. Akcje w tych "serialach" są bardzo chwytliwe i to dlatego przyciągają przed tv.

Gość gość
Czasem, to dobry sposób na odmóżdżenie się:-)

Gość gość
Ja tez ogladam 19+. Glupota straszna ;) moj maz o 16.30 wychodzi na podworko i wraca na koniec;):)

Gość gość
Hehe ja też oglądam 19+!powiem wam że lubię i się tego nie wstydzę;)

Gość gość
A ja uwazam, ze pomysly uzyte do tych seriali sa bardzo dobre. Mozecie sie klocic, ale wiekszosc sytuacji sie zdarza nadminnie. Jak pominac forme tych seriali, denna gre aktorska itp to zostaje calkiem pouczajaca opowiesc. Tak nawiasem prosze obejrzec sobie ostatni sezon American horror story. Dokladnie to samo, tylko o niebo lepiej zagrane. :)

Gość gość
Możecie mnie uznać za wariatke, ale ja lubię obejrzeć "Ukrytą prawdę" ;) i moim zdaniem jest o wiele lepsza od tych polsatowskich "Trudnych spraw" czy "Zdrad". Mam wrażenie, że w "Ukrytej prawdzie" maja jakiś scenariusz i te dialogi nie są tak chaotyczne i wulgarne jak w innych programach paradokumentalnych :D choć owszem, zdarza się, że niektóre sytuacje są przerysowane ;)

Gość gość
Jak mżą za długo ogląda politykę, to mówię, zeby włączyła Ukrytą prawdę, przynajmniej czymś nas zaskoczą.

Gość gość
Ufff jak to dobrze ze nie mam bachorow, najgorsze byloby wlasnie jakby do szkoly polazly, nawet gorsze od smrodu z pieluch. Haha sami sie z nimi meczcie debile.

Gość gość
Zenujace ale beka po paleniu w sam raz