Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

''Przyjaciółka''

Polecane posty

Gość gość

Witam Jestem Mężczyzną Wczoraj Zaprosiła mnie przyjaciółka do siebie więc piliśmy było super gadała o swoim byłym itd. zdarzyło się że zostaliśmy sami w pokoju(Mieszka z Siostrą) i nawet nie wiem kiedy naglę rzuciła się na mnie i zaczęliśmy się całować. to nie było zwykłe było w nim dużo namiętności i dotyku. jak skończyliśmy powiedziała. że pierwszy raz poczuła się jak w innym świecie jak się całowaliśmy. Potem gdy nadarzała się okazja całowała się ze mną kiedy nie było jej siostry, I przerodziło się u mnie większe uczucie do niej bariera znikła. Zakochałem się... nocowałem u niej, Oczywiście nie z nią tylko na innym łóżku ze względu na siostrę . Prawie w ogóle się nie odzywaliśmy. wyszedłem bez pożegnania. Zadzwoniła do mnie czy jestem na nią zły. A ja że nie tylko że wczorajsza przygoda coś we mnie obudziła, domyśliła się że się zakochałem i cały dzień Cisza... Moje pytanie? Czy to oznacza koniec przyjaźni czy coś rodzi się większego powinienem czekać czy coś działać?

Gość gość
Powoli, moze ona mysli, ze zrobiła z siebie wariatkę? Napisz cos jej i czekaj:-) Bierz ja:-)) powodzenia

Gość gość
Wariatkę? Czy ja wiem tamtej nocy naprawdę dziwnie się zachowywała mimo że jest piękną kobietom ona myśli że ja uważam że jest brzydka. Strasznie była zazdrosna. a przypomniałem sobie chociaż mogło to być taka "gadanina" po alkoholu po całowaniu mówiła. I co teraz? może tak powinno być może możemy być szczęśliwa rodziną ? a co jak mnie zranisz? że potrzebuje czasu. Nie mam pojęcia czy to były szczere słowa. Czy jednak słowa na wiatr

Gość gość
Jak chcesz wedziec co ona mysli, czuje, napisz do moejej wróżki Sofii, jest swietna. Jej adres to tarocistkasofii@wp.pl

Gość gość
Taaaa.... wrożka to wie....