Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

40 tysiecy funtow realna pensja dla Polaka w LONDYNIE ?

Polecane posty

Gość gość

40 tysiecy funtow realna pensja dla Polaka w LONDYNIE ?

Gość gość
chyba na rok

Gość gość
Nierealna dopomyju. Nawet połowy tego te szczury nie mają :D ostatnio pokazywali dane angielskiego GUS, polak zarabia srednio 1400f w London. Z tego na wynajem i zycie idzie mu 900f buehheheeeeeeeeee :D :D w polsce jest za to luz.

Gość gość
w Polsce zarobi 1300 na rękę z czego za wynajęcie kawalerki zapłaci 1000 rzeczywiście - luz jak diabli!

Gość gość
W Londynie jak zarobisz 1400 a chcesz kawalerke wynajac, a nie pokoj to tez 1000 musisz dac, minimum

Gość gość
Jasne, jesli jestes specjalista w jakiejs dziedzinie. Twoja narodowosc nie ma tu nic do rzeczy

Gość gość
w Polsce zarobi 1300 na rękę z czego za wynajęcie kawalerki zapłaci 1000 rzeczywiście - luz jak diabli! x Złota rączka w PL, wykonuje gładzie układam płytki i robie hydraulike, mam 7 tys na reke, zatkało debilu? Trzeba było sie uczyc frajerze.

Gość gość
40 tys na rok? Owszem, jesli jestes wykwalifikowanym specjalista.

Gość gość
Myślę, że jest to możliwe. ale trzeba mieć konkretny fach w ręku i język. mój mąż ma netto 1520 funtów , nie w Londynie.czyli rocznie ma 23 tys, ale to pierwsza praca w zawodzie. Ja też mam pierwszą tzw. dobrą pracę, i moja średnia pensja to jest ciut więcej niż męża.

Gość gość
1300 na rękę to w Polsce zarabia już tylko pracownik ochrony (cieć) np.w rossmanie czy biedronce lub lidlu i na umowę zlecenie. To obecnie najniżej płatna profesja w Polsce.

Gość gość
Narodowosc nie ma znaczenia. Licza sie umiejetnosci i inteligencja. Ja zarabiam 36 tysiecy rocznie wiec nie tak zle.

Gość gość
gość wczoraj 40 tys na rok? Owszem, jesli jestes wykwalifikowanym specjalista. xxx nie rozśmieszaj mnie! 40 tys funtów rocznie to każdy kierowca w ASDA czy Sainsburrym zarabia!

Gość gość
o rany, tak tak, wiemy, że np kierowca czy hudraulik zarabiają świetnie, i często w branżach takich jak chocby creative przez ok. pierwsze 5 do nawet 10 lat kariery zarabia się mniej, niż taki właśnie kierowca czy hydraulik właśnie. ale to nie o to chodzi, żeby się smić, że "wielki pan specjalista od pracy muysłowej zarabia mniej niż kierowca". lecz chodzi o to, że ten ierowca raczej za wieel awansów i podwyżek nie będzie miał - a ten drugi, umysłowy, będzie i miał awanse, i rozwój kariery, i podwyżki. i w wieku np 40 lat będzie już na pewno zarabiał lepiej od kierowcy, który obecnie ma więcej niż on. rozumiesz? czy nie? :)

Gość gość
W prostytucji, sutenerstwie, handlu narkotykami lubi robiąc niezłe wały.

Gość rafciu
Zwierzogród (2016) dostępny już do pobrania oraz online >>>http://ma0.pl/r/s8Szwierzogrod >>>http://ma0.pl/r/s8Szwierzogrod >>>http://ma0.pl/r/s8Szwierzogrod >>>http://ma0.pl/r/s8Szwierzogrod >>>http://ma0.pl/r/s8Szwierzogrod Zwierzogrodu nie można pomylić z żadnym innym miastem. Jest to jedyna w swoim rodzaju współczesna metropolia zamieszkiwana wyłącznie przez zwierzęta. W Zwierzogrodzie nie jest ważne, jakim stworzeniem jesteś – czy to największym z lwów, czy może malutką ryjówką. Możesz tam zostać kimkolwiek chcesz. Ale nie wszystkie marzenia spełniają się od razu... Gdy do miasta przybywa ambitna policjantka Judy Hops, szybko przekonuje się, że jako pierwszy królik zatrudniony w miejscowej policji, nie będzie wcale miała łatwego życia. Robi więc wszystko, by udowodnić swoją wartość (i zdobyć upragniony awans). Na jej drodze pojawia się jednak gadatliwy i chytry lis, Nick Bajer. Chcąc wykazać się za wszelką cenę, Judy przyjmuje sprawę, w której musi rozwiązać pewną kryminalną zagadkę. Jej partnerem w śledztwie zostaje nie kto inny jak wygadany i szczwany Nick...

Gość gość
gość 2016.03.05 1300 na rękę to w Polsce zarabia już tylko pracownik ochrony (cieć) np.w rossmanie czy biedronce lub lidlu i na umowę zlecenie. To obecnie najniżej płatna profesja w Polsce................................ nie masz racji, muszę ci powiedzieć, że 1500 zł po 37 latach pracy zarabiam w budżetówce, wcale nie trzeba być cieciem aby mieć taką jałmużnę, a do tego cieć to też pracownik i każdy pracownik winien być godnie opłacany i te 1300 zł netto (1850 zł brutto) to rząd winien zarabiać, bo to jest jałmużna a nie wynagrodzenie za pracę, no ale jak na górze ... dbają tylko o swoje tyłki,. W UK jakoś wynagrodzenia mogą być w kwocie ok. 5 tysięcy tylko nie w naszym pieprzonym kraju

Gość gość
mój mąż jako hydraulik zarabiał ostatnio 2 tys. mając 45 letni staż pracy, także przestańcie opowiadać bajki jak to hydraulicy w kraju dobrze zarabiają, (ściana wschodnia - a to polska B, tylko kurwa ją zaorać).