Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie chce chodzić do tej pracy nie daje rady

Polecane posty

Gość gość

Jestem juz 9 miesięcy ani razu chora .ale teraz już jestem na granicy wytrzymałości - mam od psychiatry leki nasenne i anty depresyjne. Ani dnia dłużej nie wytrzymać czy dostanę gdzieś l 4 na miesiąc? Może od psychiatry

Gość gość
A jaką masz tę pracę ?

Gość gość
Nikt mnie nie mobbinguje ale jest to żmudna nieciekawa praca bez żadnych możliwości - zwykle klepie faktur jako operator danych - to mnie wykończyło

Gość gość
Cały dzień i klipiesz te faktury wciąż te same i to samo - oszaleje i coś sobie lub komuś zrobię

Gość gość
chce twoja prace;( ja od roku nic nie moge znależć chetnie ją wezme moge klepac cale dnie faktury tylko, żeby nikt na mnie nie krzyczal i mnie nie mobingowal

Gość gość
Weź ja , serio mowie tylko pensja słaba 1300 zł i wypracowana premia siedzisz i.klepiesz te faktury w spokoju bo nikt nie krzyczy i nic od ciebie nie chce ale robić to dłużej to już ma się dość i wszyscy to mówią , ja już na granicy szaleństwa jestem

Gość gość
dobrze, biore lepsze 1300 niż moje aktualne zero chce miec spokojna, nudna prace

Gość gość
Firemka jest w Toruniu operatorów szukają zawsze bo jest duża rotacja

Gość gość
ja niestety z Poznania;/

Gość gość
Myślałam że w Poznaniu lepiej z praca? Mój brat w Toruniu nie mógł znaleźć pół roku i wyjechał do Poznania i szybko znalazł

Gość gość
Czy psychiatra może wystawić miesięczne zwolnienie jest stan mój jest zły? Ja od progu tej firmy mam mordercze myśli

Gość gość
Ludzie co na moim miejscu byście zrobili

Gość gość
nie narzekaj serio to dobra praca masz spokoj i luz i pewny pieniadz nie wiem jaką chcesz miec prace;o?

Gość gość
to nie jest dobra praca , nudna i monotonna a kasa smieszna

Gość gość
Praca jak praca i jakies pieniadze sa,lepiej niz nic.Ja pracuje na produkcji przy maszynie,wkladam metalowa czesc do maszyny, potem wyjmuje i tak na okraglo - to jest dopiero nuda, a do tego olej pryska na wszystkie strony,czasem nic nie widze bo okulary zamazane, gorace opary i zapach oleju,ze niedobrze sie robi. Ciekawe czy to by ci sie lepiej podobalo ?