Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

uleglydlaCiebiePani

Dominująca kobieta i uległy mężczyzna ?

Polecane posty

Gość gość
Naprawdę dominujących pań jest bardzo mało, większość to karierowiczki te "niezależne" które lubią rządzić ale jest to sztuczne, druga grupa to leniwe babska szukające jelenia który wszystko będzie robił i je finansował. Nie ma co się oszukiwać dominacja zaczyna się w sexie, a dopiero potem rozszerza się na życie codzienne. Jak jesteś niegrzeczny za dnia masz karę w nocy. Byłem dominującym facetem i poznałem uległą kobietę, bo taki jest podział ról w tym kraju, właśnie w sexie wyszło jacy jesteśmy naprawde, stopniowo rolę się odwracały. I nie chodzi tu o pozycję społeczną, pracę tylko o charakter. Niestety dominacja i uległość ma to do siebie że nie ma granic, a raczej na odwrót - przekraczanie kolejnej granicy jest bardziej podniecające, na koniec robimy rzeczy wręcz obrzydliwe wykańczając i ciało i umysl. W długim związku skutki są tragiczne, związek się rozpada a choć wiemy że to złe to i tak za tym tęsknimy.

Gość gość
Ciekawe czy Autor wątku znalazł swoją wybrankę :). Autorze, jeśli tu zaglądasz- odezwij się !!!

Gość gość
Chcesz w real czy w wirtualu znajomość?

Gość gość
gość dziś -Chcesz w real czy w wirtualu znajomość? xxx Jeśli O MNIE CHODZI to może się zacząć w "wirtualu" a jeśli się dogadamy - to w realu. Ostatnio miałam długą tylko "wirtualną" znajomość i mam złe doświadczenia :P Ale trafiłam na "specyficzną" osobę- typowego "bajkopisarza" :P

Gość gość
Wirtualnie to zazwyczaj ściema i robienie sobie jak, czy ktoś jest dominujący można poznać tylko na żywo. A jeśli czerpie z dominacji korzyści materialne to na 100% to ściema.

Gość gość
Mam obecnie dwie dominujące wirtualnie z kaffe. Super zabawa jak dla mnie.

Gość gość
Mezczyzna ulegly nie moze byc meski a wiec.atrakcyjny dla.kobiet chyba ze dlatych co chca sie zemskic ze jakis ja zostawil lub jej odmowil

Gość gość
lubie poslusznych facetow.

Gość gość
kilku uleglych facetow chcialo sie ze mna umowic.ale byli za mlodzi.

Gość gość
uleglydlaCiebiePani dziś A znajomość interesuje mnie tylko i wyłącznie realna. Wirtual to bzdura totalna, dla obu stron moim zdaniem. XX W jakim jesteś wieku i skąd jesteś Autorze? Czy TYTUŁ wątku to trochę "prowokacja" i szukasz po prostu znajomości z interesującą kobietą czy tez chodzi o "konkretne intencje" jak w temacie? (wiadomo o co chodzi).

W tym wątku podałem z jakich okolic jestem, podałem również kontakt mailowy. Mój wiek to okolice czterdziestki. A szukam kobiety zarówno interesującej, jak i dominującej w jednym.

Gość gość
gość dziś Wiem kim jesteś ;)

Gość gość
gość dziś sposób pisania bardzo cię zdradza :P

Gość gość
i nie tylko sposób ją zdradza :classic_cool: ;)

Gość gość
Niby Ty :D Na pewno Ty :D :D

Gość gość
18.45, 18.50- z Ciebie to też widać, że stały bywalec tego miejsca hehe

Gość uległy szuka Dominującej
Ja również szukam Dominującej Pani do stałego związku femdom połączonego z domestic discipline. Jestem wykształconym i pracującym starym kawalerem w wieku 44 lat. Mam za sobą realne znajomości z Dominującymi Kobietami. Mieszkam samotnie w Gdyni i cały czas szukam Pani na różnych portalach. Jeśli Któraś z Pań zechce mnie poznać to proszę pisać na email: niewolnik30dlaPani@op.pl . Jak widać email założyłem w wieku 30 lat i od tego czasu jestem oficjalnie uległym mężczyzną. :-)

Gość gość
Hej mam 19 lat chętnie poznam Panią która lubi dominować. GG 64669321 myślę że się nie zawiedziesz

Gość gość
Ja też.

Gość KatrinaDomina
Moi przyszli słudzy, Wasza Królowa Katrina pozwala wam się odnaleźć... oczekuję pełnego oddania i uwielbienia.. chcę was widzieć u moich stóp z pokorą i z darami godnymi Królowej.. dostapicie zaszczytu poznania mnie, przyznania kar i nagród, które wydam wedle zasług.. katrinadomina@o2.pl

Gość gość
Czy darem może być hołd złożony ze spermy u Twoich stóp? :P

Gość gość
Komercyjnych nie szukam. To mija się z pojęciem dominacji i femdom.

Gość gość
Niektórzy lubią być którymś z Jeżeli szuka to dla mnie już odpada

Gość gość
Facet który daje się zdominować kobiecie jest potem przez nią wyśmiewany bo daje się wykorzystywać jak cienka pi...a