Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ludzie powiedzcie mi...

Polecane posty

Gość gość

...Skąd bierzecie kasę na budowę domu i urządzenie go, nowe auta, wyjazdy zagraniczne, zakupy za 500 zł na raz w supermarkecie, ciuchy po 2000 zł i wszystkie inne rzeczy, które sprawiają, że dobrze się Wam żyje? Niby w Polsce taką bieda, a jakoś na ulicy i w sklepach tego nie widać. Wiele osób narzeka że zarabia 1500 zł, a ja widzę piękne domy i samochody, zadbane kobiety itd. Skąd wziąć kasę na to wszystko? Chyba że ją czegoś nie wiem... Jaki jest sekret? I nie wciskajcie mi kitu, że ciężka praca, bo wiem jak jest, że tylko pewną grupa ludzi zarabia tyle, że może pozwolić sobie na takie dostatnie życie, a reszta co? Machlojki, zarabianie za granicą?

Gość gość
ja mam kasiore od mamci

Gość gość
a jak mamcia nie ma to jade do babuni

Gość gość
Kredyty.

Gość gość
Up

Gość gość
Up

Gość gość
Up

Gość gość
Ja sie prostytuuje...

Rentowność sektora finansowego nie jest wiarygodna. Alternatywa dla obecnego kryzysu, inflacji i upadających banków. Waluta niezależna od rządów i instytucji finansowych, nieobciążona podatkiem VAT. Już 1 500 000 aktywnych członków! - www.onecoin-silesia.pl - www.facebook.com/onecoin.silesia naprawdę godne polecenia od 3 miesięcy "pracuje" w domciu :)

Gość gość
Jest bieda! Wszyscy to biedaczycha i nędzarze! Biedni bogacze na pokaz, a są bankrutami zadłużonymi i niewypłacalnymi! Bogatych jest zaledwie 0. 3% ludzi na świecie! Nikt nie ma takiej samej sumy na koncie bankowym!

Gość gość
biorom gupki kredyty a potem w tv beczom ze uj komornik wszystko zabral i splata wzrosla. Niemaja wyobrazni,mysla ze beda miec w tym kraju wiecznie prace a potem bol! Dzis sie mialo atu gow,o zostalo.