Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kolega z pracy

Polecane posty

Gość gość

dawał mi sygnały że mu się podobam (spojrzenia itp), jednak unikałam kontaktu wzrokowego bo uważam, że gdyby był zainteresowany to by po prostu zagadał. zaprzestał tych "podchodów" i przez pewien czas był spokój. niestety ostatnio zrobił się lekko chamski (np. trzyma drzwi dziewczynom a gdy widzi ze ja się zbliżam, to je puszcza i idzie w swoją stronę). odwraca głowę gdy się mijamy, udaje że nie widzi, żegna się ze wszystkimi tylko nie ze mną. po 1 - zaczyna mnie to denerwować (czuję że traktuje mnie jak g...) po 2 - jednak go to boli, bo w przeciwnym razie traktował by mnie neutralnie. z tego powodu jest mi przykro. nie wiem co powinnam zrobić w tej sytuacji. w sumie nawet mi się on podoba. wyjaśnienie wprost pewnie nic nie da - nie przyzna się, uda że o nic mu nie chodzi. może jakiś tani podryw? chciałabym żeby po prostu się rozchmurzył, tylko boję się, że źle to teraz przyjmie. co radzicie?

Gość gość
Usmiechnij się do niego

Gość gość
Olej to i rob swoje:-)

Gość gość
Olalas jego podchody , czuje ze sie odmieszyl .Ponizylas go i zranilas i dlatego sie wycofal bo mysli ze go odrzucilas , stad te sprzeczne sygnaly .Mialam jeszcze gorzej .Kiedys wyjechal mi z takim tekstem , ktory bardzo mnie zranil .Dalam mu to do zrozumienia , to przyszedl i wkoncu wyznal mi uczucie choc wiedzialam o tym od dawna ale tez mylilo mnie jego zachowanie .Pokaz mu ze ci zalezy , ze jestes zainteresowana , osmiel go , a zobaczysz ze znow bedzie sie starac.

Gość gość
ile macie lat?

Gość gość
przed 30

Gość gość
gość dziś dzięki. spróbuję, choć trochę się obawiam, że mi da kopa, heh

Gość gość
Jak chcesz wiedziec co on myśli napisz do mojej wróżki Sofii. Ona Ci wszystko powie. Jest świetna. Jej adres to tarocistkasofii@wp.pl

Gość gość
a jak dobrze go znasz? rozmawialiście chociaż?

Gość gość
w sumie to nie rozmawialiśmy, nie było okazji. czekałam aż on zagada, ale skończyło się tylko na tych spojrzeniach, więc nie wiem czy sobie za dużo nie dopowiedziałam. w sumie do tej pory tak myślałam, gdyby nie ta jego chamskowatość - to mi dało trochę do myślenia

Gość gość
ma wysokie mniemanie o sobie, dałaś mu kosza nie dając sie poderwac to pokazuje teraz wazniaka