Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziś dzień teściowej

Polecane posty

Gość gość

Będziecie z kwiatami? :D

Gość gość
Nie bo i tak kwiaty będą nie takie jak trzeba, w złym kolorze, złej wielkości. Czekoladki będą za słodkie, będzie ich za malo lub za dużo. Dlatego dam jej szansę, niech sama sobie kupi najlepsze.

Gość gość
Kwiaty połoze dopiero na grobie tej starej qrwy.

Gość gość
no wlasnie! pierwsze slysze i sie zdziwilam, ale zlozylam swojej tesciowej zyczenia bo mam naprawde super fajna tesciowa

Gość gość
Moja mama dostała życzenia od zięcia i synowej. Moja teściowa nie dostała od zięcia i synowej. Hehe

Gość gość
Dzien tesciowej ? My dzis obchodzimy Dzien Matki :)

Gość gość
gość wczoraj ty tez bedziesz kiedys starą Qrwą, o ile za młodu już byłaś :):):):) w co nie wątpię:)

Gość gość
wczoraj hehe baranico wsiowa

Gość gość
wysłałam SMS,bo mieszkam daleko, nie dzwoniłam bo dopiero o 22 się dowiedziałam. nie przepadam za tesciowa ale nasze relacje są poprawne.

Gość gość
Ja z kwiatami dla teściowej czekam na Zaduszki. Mam nadzieję, że tym razem mnie nie zawiedzie stara raszpla. Każdego roku trzymam za nią kciuki i nic.

Gość gość
Kiedys bylam z kwiatami, teraz nie chodze. Ide z mezem na Dzien Matki to wystarczy.

Gość gość
Bez przesady z tymi swietami....kto to wynyslil..nie skladam zyczen bo nie uznaje tego za zadna okazje

Gość gość
U mnie synowa była z kwiatkami i drobnym upominkiem:) Na dzień dziecka dostaje ode mnie prezent syn i synowa :). Ot mamy takie fajne relacje;)

Gość gość
poyebalo was...danwiej byly 3 swięta a teraz wymyślacie: dzień teściowej, chłopaka, męzczyzny, ne wiem kogo jeszcze? nudzi ci sie? to weź kij i góó...wno bij. Ja nie wiedzialam nawet ze est cos takiego jak dzien tesciowej a codziennie wchodzę na portale na których powinno byc o tym info. ojj nudzi wam sie. a ja swojej tescowej nie mialabym ochoty i tak nic kupic bo jak cos jej kupujemy z mężem to i tak później jest po rodzinie gadane że syn jej kupił. nigdy o mnie nie wspomni, choc zawsze mowi jej syn ze razem cos kupilismy. niech spier..ala

Gość gość
Ja nie daje .

Gość Fajnie jest
Pierwsze słyszę że jest taki dzień? Nic mi o tym nie wiadomo, nie ma w żadnym kalendarzu dlatego nie składałam życzeń mojej teściowej.

Gość gość
14:19 - również nie wątpię, że jesteś parchatą peezda.

Gość gość
Po moim trupie. Nienawidzę baby- od niedawna dopiero :(

Gość gość
wczoraj dooopadajka i jeszcze sie obnosi śmieć babski

Gość gość
Tesciowe to srają na was i wasze fałszywe życzenia z każdej zresztą okazji. Jesli przyjmują to robią to dla własnych dzieci synów/córek a wy bedziecie do grobowej deski obcymi ludzmi.Nie myślcie sobie że ktoś ubolewa i tęskni za wami,jesli ubolewa to nad własnymi dziecmi ze podzieliły los takimi prymitywami. Nie obrażam wszystkich bo sa kobiety tez na poziomie ale tak mało że na palcach policzyć. Wasze zachowania i te wpisy świadczą o waszych domach,rodzicach i wzorach jakie wyniosłyście z rodzinnych domów,nienawiśc ,zazdrośc i podłośc,brak empatii