Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anoda23

Nie wiem co myśleć o jego decyzji

Polecane posty

Gość anoda23

Dzień dobry, piszę do Was bo nie wiem jak mam się zachować. Jestem z moim facetem już parę lat, niestety ostatnio żyjemy w związku na odległość. Widzimy się średnio co 2-3 tygodnie, to ja przyjeżdżam do domu rodzinnego i do niego. On był u mnie kilka razy, ale nie bardzo podoba mu się długa podróż (6h). Zawsze marudzi, ale jeśli była taka możliwość, najczęściej nie odmawiał przyjazdu. Tym razem było jednak inaczej. Myślałam ze ucieszy się na wieść o możliwości wspólnego weekendu, ale on od razu odmówił. Tłumaczył się tym, że fizycznie źle się czuje (ma ostatnio niewielkie problemy ze zdrowiem, ale w niczym innym mu to nie przeszkadzało). Również psychicznie czuje się ostatnio gorzej i nie chce spędzać czasu między ludźmi (w podróży), woli zostać w domu.... Prosi mnie o zrozumienie, obiecuje że następnym razem przyjedzie, ale ja już sama nie wiem. Nie potrafię tego zrozumieć, bo ostatnio było idealnie między nami. Czy powinnam zrozumieć brak ochoty na wspólny weekend? Okazja nie zdarza się często, tym bardziej jestem zawiedziona. Nie wiem jak mam się zachować w tej sytuacji, nie mam ochoty z nim rozmawiać, mogliśmy być teraz razem, ale przez niego nie wyszło. Powiedzcie mi co o tym sądzicie, jest mi strasznie przykro :(

Gość Anoda23
Ktoś pomoże?

Gość gość
Facet jest przepracowany po prostu. Jak dwa, trzy tyg zaiwania w pracy i ma jeden weekend wolny to raz na kilka msc ma prawo do zwyklego odpoczynku. Ja nwm czy 6h jazdy to nie za duzo, nie mozecie razem zamueszkac?

Gość Anoda23
już niedługo ze sobą zamieszkamy, ale zostało nam jeszcze kilka miesięcy tej męki. Każdy samotny weekend jest dla niego męką, stąd moje zdziwienie, no i nie bardzo zgodzę się z tym że jest przepracowany, ma czas na odpoczynek

Gość Anoda23
To ja mam co 2-3 tygodnie wolne i to ja mam więcej na głowie w tym momencie