Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ciąża koleżanki

Polecane posty

Gość gość

znam się dosc dobrze z jedną koleżanką (tak mi się wydawało) przez kilka miesiecy proponowałem spotkania jej ale za kazdymm razem odmawiała. co się okzało? że jest w ciąży...ciesze sie jej szczesciem ale dlaczego dopiero po takim czasie mi powiedziala. mamy kontakt mailowy, sms, telefoniczny, fb wiem ze to nie jest nowina na fejsa zy telefon ale z reguly zawsze sobie mowilismy o wszytskim no moze prawie, a tu takie zaskoczenie. jak mam sie zachowac,? jak z nia rozmawiac,? prosze o porady

Gość gość
no tak, rozumiem, że to koleżanka, do której co miałeś jakieś plany :) pewnie ona traktowała Cię tylko jako kolegę, a na luzie spotykała się z kim innym lub też miała nieprzewidzianą przygodę w pracy lub klubie i stąd się wzięła ciąża :) z Twojej wypowiedzi wnoszę też, że miałeś prawo przypuszczać, że nikogo nie ma, czy tak ? .... rozumiem, że jesteś rozczarowany , ale cóż, ona pewnie nie traktowała Cię tak jak Ty ją i nie pozostaje Ci nic innego jak życzyć jej szczęścia i zdrowego maluszka. Myślę, że w tym wypadku dalsze zapraszanie jej gdziekolwiek byłoby niezręczne dla obu stron.

Gość gość
nie jestem rozczarowany, ciesze się jej szczęściem bo co innego mi pozostaje? ona jest wspaniała koleżanką, dużo mi pomogła kiedyś. bardzo chciałbym ją odwiedzić po porodzie w szpitalu, nie widziałem jej już "na żywo" z pół roku pomimo wielu zaproszeń (teraz wiem dlaczego odmawiała ich). Odwiedziny w szpitalu nie przez wszystkich sa mile widziane. Wiem ze niektóre pary wrecz nie zycza sobie tego. Pobyt w szpitalu to specyficzny czas... podjąłem tez próby zaprzyjaźnienia sie z nią ale Przyjazn miedzy mezczyzna, a kobieta nie przez wszystkich jest akceptowana. Nie kazdy w nią "wierzy". co dalej z tym wszytskim moge zrobić? p.s. ona ma już męża

Gość gość
nie wiem chory zboczeńcu z fetyszem mężatek

Gość gość
wiesz co facet, beznadziejny jesteś

Gość gość
Nie ma nic złego w pielegnowaniu znajomosci, moze ona nie chce kontynuowac znajomosci, bo nie wie jak zachowac sie, kiedy podejrzewa ze czujesz do niej wiecej niz sympatię. najlepiej jesli zadzwonisz do niej, czy mogłbys ją odwiedzic w szpitalu.

Gość gość
Sam se odpisuje, nakręca na te odwiedziny......zbok. Szpital po porodzie i odwiedzanie? Nie odwiedzanie a ciekawskie oglądanie. Po to ludzie odwiedzają rodzące w szpitalach, poza mężem ojcem dziecka. Jakie ty byś miał prawo ją tam odwiedzić, skoro Ci nie powiedziała nawet o ciąży. Widocznie nikim ważnym dla niej nie jesteś, pewnie odpisuje ci z litości!

Gość gość
raczej dla niej byłeś tylko znajomym, nic więcej. moze za bardzo sie do niej przywiązałeś? Gdyby ona chciała zaciesnic znajomosc to z pewnoscią skorzystałaby z tego, teraz nie bedzie miec czasu jak urodzi. Moze ona miło Ciebie wspomina, ale nie zamierzała kontynuowac znajomosci.

Gość gość
Moja przyjaciolka w pewnym momencie nikomu nie mowiac wyjechala do anglii z facetem. Okazalo sie ze jest w ciazy. Dowiedzialam sie od osoby trzeciej. Ja odezwalam sie do niej pierwsza gratulujac po porodzie. Mysle ze dla tez dziewczyny nie jestes nikim waznym.

Gość gość
moze rzeczywiscie byłes tylko znajomym, Mozliwe jest rowniez, ze domysliła sie ze czujesz cos wiecej i z tego wzgledu nie potrzymuje relacji z Tobą.? Nie chciala mowic o ciazy moze by Ciebie nie zranic.

Gość gość
Dzięki tego potrzebowałem przynajmniej daliście mi do zrozumienia na czym stoje.