Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćhyhy

Migrena czy co ?

Polecane posty

Gość gośćhyhy

Od 3 miesiecy biore coffecorn forte . Pierwszy miesiac ; -Codziennie 2 tabletki, plus nimesil , plus krople na noc Drugi miesiac wszystko tak samo. Trzeci miesiac zwiekszona dawka z powodu wiekszych bolow -codziennie 3 tab coffecorn , plus dafalagan codeine plus krople I wiecie co mam juz dosc , wczoraj pekala mi glowa , 2 raz w tym tyg wymiotowalam z tych tabletek , juz tego nie przyjmuje bleee A po dafalgan ....niezly lot . Wizyta dopiero 15 , ale dziwi mnie brak skierowania na jjakies przeswietlenie ,co o tym myslicie ?

Gość gość
Nikt nic ????

Gość gość
Nie wie ?

Gość
przeczytałam ze te tabletki są właśnie na migrenę, ale skoro jest tak źle to dobrze ze odstawiłaś...weszłam do tematu tylko przez słowo-migrena...umieram:(

Gość
ja mam raczej dość rzadko takie bóle, ale dzisiaj spędziłam większość dnia w łóżku, dosłownie rozsadza mi głowę, otworzyłam okno chyba na ponad godzinę mimo ze jest zimno-trochę pomogło... i tez aż chce mi sie wymiotować, a raczej chciało bo po tabletce i dotlenieniu jest juz lepiej...:o

Gość
gośćhyhy dziś co do braku skierowania to lekarze przeważnie olewają i maja jakieś tam limity-nie mogą wypisywać nie wiadomo ile skierowań na badanie, które jest jednak drogie...tez kiedyś jakoś z parę mies temu miałam straszne bóle głowy, raz obudziłam sie i wymiotowałam+zaburzenia hormonalne - mieli podstawy do zrobienia prześwietlenia bo w badaniach miałam coś tam podwyższone i sam zaczął mnie pytać czy mnie nie boli, ale zrobili mi badania-dali tabletkę z jakaś substancja po której coś tam mi sie obniżyło-sorry ze tak pisze,ale naprawdę nie pamiętam, a nie mam teraz wglądu do tych badan i uznali ze jednak prześwietlenie nie jest konieczne bo gdyby coś tam było to by sie tak nie obniżyło i inaczej zareagowałabym na ta substancje-wyszłyby inne wyniki... widze ze autorka tematu zniknęła.:P

Gość
tylko ze wiem ze ja jestem jednak na pewno zdrowa. :P A migrena pojawia sie u mnie kiedy jestem-przemęczona, zestresowana itp. Po prostu widocznie tak reaguje mój organizm... Wtedy tez wymiotowałam kiedy byłam własnie przemęczona i nie radziłam sobie psychicznie, bardzo źle sie czułam-w 3 liceum...od kilku dni niedosypianiem, uczyłam sie po nocach i ktoś mnie obudził, kiedy miałam sobie chwile pospać bo czułam ze eksploduje mi mózg.:O Tylko wtedy sie zwymiotowałam, a tak mimo nieraz jakiś tam bóli nigdy nic takiego mi sie nie przydarzyło... Jeśli u ciebie jest to bez powodu i od dłuższego czasu to zaczęłabym sie martwic. poczekaj już jakoś na tego lekarza do 15, a jak nie zareaguje to radze ci iść prywatnie. :)

Gość gość
Jestem :) Wlasnie chodze prywatnie .Ja notuje sobie kiedy boli mnie glowa , przed tabletkami bylo to doslownie codziennie przez 1,5 miesiaca po tabletkach ok 10 dni w miesiacu wiec wydaje mi sie i tak za duzo , pozatym jak wczesniej wspomnialam moj zaladek sie zbuntowal :)