Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Adam czy Artur?

Polecane posty

Gość gość

Które imię dla synka byście wybrały? :)

Gość gość
oba ładne. Ja stawiam na Artura

Gość gość
Oba ładne. Bardziej podoba mi się Adam, ale mam sentyment do Artura... :-)

Gość gość
Adam, wszystkie Adamy, których znam są biznesmenami, mają wygodne życie, nie z kradzieży, ale z zaradności ;)

Gość gość
Żadne ...okoliczne Arturki poza jednym to żule /blokersi /nieudacznicy . Adasie -p**dusie maminsynki /geje /lepkie rączki Jakoś zawesze dziwnych facetów o tym imieniu spotykam.

Gość gość
mnie też się oba imiona odobają.Ładne.

Gość gość
Adam to dla geja. Nawet jest taka gejowska gazeta ADAM

Gość gość
Artur

Gość gość
Bezpieczniej Adaś, bo jak nie będzie wymawiał "r" to przedstawiał się będzie Ajtuj!;-)

Gość gość
Adam

Gość gość
jak już to Adam, ale z bólem, bo to takie "ciotki ".... Artur to cwaniak, kombinator, egoista i w ogóle nic dobrego. wierz mi.

Gość gość
Nie wierze ci, bo imie a charakter to dwie rozne rzeczy, a wyglaszanie tez, ze wszyscy mezczyzni o imieniu Artur to cwaniaki, a wszyscy Adamowie to ciapy jest co najmniej niemadre, zeby nie powiedziec wprost: glupie. Autorko dla mnie lepiej brzmi Artur :)

Gość gość
ja stawiam na Adasia :)

Gość gość
Bzdury piszecie, to są ładne, męskie imiona. Adamy, które ja znam to: programista i architekt, a Artury: informatyk i lekarz. Bardzo fajni wykształceni, kulturalni ludzie. Więc jakie ciapy i jakie żule? Przecież imię nie ma nic wspólnego z zaradnością, inteligencją (no, tu może trochę - ale bardziej rodziców ;-) ).

Gość rafciu
Zwierzogród (2016) dostępny już do pobrania oraz online >>>http://ma0.pl/r/s8Szwierzogrod >>>http://ma0.pl/r/s8Szwierzogrod >>>http://ma0.pl/r/s8Szwierzogrod >>>http://ma0.pl/r/s8Szwierzogrod >>>http://ma0.pl/r/s8Szwierzogrod Zwierzogrodu nie można pomylić z żadnym innym miastem. Jest to jedyna w swoim rodzaju współczesna metropolia zamieszkiwana wyłącznie przez zwierzęta. W Zwierzogrodzie nie jest ważne, jakim stworzeniem jesteś – czy to największym z lwów, czy może malutką ryjówką. Możesz tam zostać kimkolwiek chcesz. Ale nie wszystkie marzenia spełniają się od razu... Gdy do miasta przybywa ambitna policjantka Judy Hops, szybko przekonuje się, że jako pierwszy królik zatrudniony w miejscowej policji, nie będzie wcale miała łatwego życia. Robi więc wszystko, by udowodnić swoją wartość (i zdobyć upragniony awans). Na jej drodze pojawia się jednak gadatliwy i chytry lis, Nick Bajer. Chcąc wykazać się za wszelką cenę, Judy przyjmuje sprawę, w której musi rozwiązać pewną kryminalną zagadkę. Jej partnerem w śledztwie zostaje nie kto inny jak wygadany i szczwany Nick...

Gość gość
Artur piękne! Mój drugi syn będzie miał tak na imię:)

Gość gość
10.31 dziś -to samo mam takie same obserwacje . Owszem znam Artura speca samouka z branży IT . Ale znam też takiego z browarem w ręku na trzepaku a ma 25 lat plus paru podobnych typu "postrach gimbazy" jego koleś od butelki ma braciszka Arturka...Znam jednego Adama -biznesmena z klasą i prezencją oraz pół tuzina Adasiów albo oblechów albo takich chodzących ci/p .

Gość gość
w sumie też znam Artura coś pokroju żula i drugi który się na takiego zanosił ale co z nim się dzieje to nie wiem, Adamów znam dwóch może nie mają jakiegoś super zawodu ale są normalnymi ludźmi

Gość gość
naprawdę nie wierzycie w zależność między imieniem a charakterem???? Oj biedne wy, biedne.... polecam: Michał, Piotr, Grzegorz, Jerzy, Stanowczo odradzam: Maciej, Jarosław, Adam, Artur, Sławek, Bartek, Olivier, Kacper. Naprawdę.

Gość gość
Oba ładne, jednak imię Adam daje się łatwiej zdrabniać.