Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak go poznac?

Polecane posty

Gość gość

czesc. mam problem z poznaniem pewnego chlopaka. podoba mi sie od dluzszego czasu, ale nigdy nie mam okazji go poznac. jest ode mnie 2 lata starszy, chodzi do innej szkoly. nie moge go "przypadkiem" spotkac bo rzadko wychodzi z domu. nie ma tez duzo znajmych. do i ze szkoly zabiera go rodzic (poniewaz ma daleko). to jest typ czlowieka "on i jego gitara". bardzo mnie intryguje. co mam zrobic? jak go poznac? napisanie do niego na fb wydaje mi sie zbyt banalne. prosze o pomoc :(

Gość gość
jeżeli pisanie na fb to dla Ciebie banalne to wyślij mu zaczepkę na fb ;P

Gość gość
wydaje mi się, że nie masz innej opcji, skoro to taki odludek :) Czy ja wiem czy banalne… Zależy co napiszesz ;>

Gość gość
haha wtedy to juz w ogole. nie chce wyjsc na "dzieciucha", choc chyba napisanie na fb to ostatnie wyjscie... jestem w kropce

Gość gość
Nie wyjdziesz na dzieciucha. W końcu on sobie to fb też po coś założył. Tylko nie pisz "siemka, co tam, chcesz ze mną chodzić?" :P A macie może jakąś wspólną pasję? Interesujesz się muzyką? Ciężko Ci będzie go inaczej poznać tak żeby to nie wyglądało na wymuszone… Możesz ewentualnie pokombinować tak, żeby na niego wpaść, ale nie masz gwarancji, że wywiąże się jakaś rozmowa z tego.

Gość gość
interesuje sie muzyka. mamy dosc podobne gusta, ja stary klasyczny rock a on bardziej metal. ale jak zaczac taka rozmowe?

Gość gość
nawiąż do tego, może szukasz kogoś do pogadania o muzyce, bo znajomi słuchają innej, a on wydaje się ciekawy… pokombinuj :) I nie udawaj, że Cię nie interesuje i piszesz na chybił trafił, bo wiadomo, że to ściema, skoro nawet jesteście z innej szkoły. Powiedz, że wydaje się ciekawą osobą i może moglibyście się lepiej poznać… Coś wymyślisz!

Gość gość
jeju, wstydze sie. chyba stane przed jego domem i bede go stalkowac :D boje sie ze nie znajdziemy sie w tej rozmowie, ze bedzie tak sztywno. niby "ryzyk fizyk" ale... boje sie. wolalabym zagadac na zywo, tylko no nie ma tej okazji