Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poullistonosz ciekawy

Dziewczyny przepraszam bardzo,ale czy wy w ogóle zdajecie sobie sprawe

Polecane posty

Gość poullistonosz ciekawy

Jakie jesteście gorace seksowne i pachnące wiem wiem zabrzmalo to w dwojaki sposób,ale tak po pracy czasami jak wracam czy w tramwaju czy w metrze czasami patrze na jakąś ładną po prostu sympatyczną laskę(tylko na to mnie stać była zbyt seksowna jak dla mnie)nie ważne,ale tak czasami zerkam i myślę ze wy macie łatwiej to my musimy się starac a jak widzimy takie laski jak wy to p orpsotu brakuje jaj,żeby podejśc zaprosić na pączka,albo na czekoladę goraca czy wy w ogóle zdajecie sobie sprawę jak jesteście gorace??

Gość poulistonoszciekawy
Heh no nie proszę zaśmiecać tego typu fotkami tematu no w sumie faktycznie nie wiadomo jak skomentować mój temat,ale może ktoś jednak coś ma do powiedzenia

Gość gość
no że aż tak to nie wiedziałam, znaczy wiem że was pociągamy ale w takim stopniu?

Gość poulciekawylistonosz
Jak najbardziej,ale to nie tak,żeby od razu się na was rzucać tak nie można,ale bardzo ładnie pachniecie potraficie fajnie się ubrać tzn mam takie odczucie,że kobiety w Polsce potrafią się lepiej odziać od facetów tzn chodzi o proporcję i rozmiar mam takie wrażenie,ze na was nie zasługujemy i to mowie ja jako facet dziwnie to brzmi,ale takie jest moje zdanie. No więc ,kobiety sa pachnące i piękne nie mówie,zeby się tutaj przypodobać po prostu obserwuję miasto stołeczne Warszawa