Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

fotograf śluby Leszno

Polecane posty

Gość gość

szukam fajnego fotografa na ślub w sierpniu 2017, najlepiej chyba gdzieś w okolicy bo pewnie im dalej musi dojechać tym drożej, chociaż zastanawiam się tez nad fotobudką, co o tym myślicie? miała któraś z Was zamiast fotografa?

Gość gość
Witamy! Zapraszamy na naszą stronę www.kaesfoto.pl - fotografia ślubna. Znajdą tam Państwo pełne reportaże z wesel, które w ciekawy i ładny sposób pokazują naszą pracę:) Cena 2600 obejmuję fotografie od przygotowań do oczepin wraz z plenerem innego dnia oraz album/fotoksiążkę Pozdrawiamy! Nie doliczamy, żadnych kosztów związanych z dojazdem:)

Gość gość
602 283 482 w godzinach 11:00 – 20:00. Witold Spisz www.witoldspisz.com

Gość gość
ja na fotobudkę bym się nie zdecydowała bo to musi być jednak głównie młode towarzystwo, a ciocie i babcie nawet by nie wiedziały co i jak, miałam fotografa z przednaimslub i byłam bardzo zadowolona, pięknie uchwycił najważniejsze momenty bez niepotrzebnych postryknięć

Gość felicja888
Fotobudka to najwyzej moze byc dodatek..Sprobuj popytac sie pana Tomasza (http://tomaszsadowski.pl/), on fotografuje głownie na mazowszu :). Bardzo profesjonalny i na pewno lepiej zapamietasz takie zdj niz z jakiejs budki..